2777
2789
عنوان

کبودی بعد از ژل لب لطفا جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 37240 بازدید | 45 پست
قرص ضد تبخالم بخور

خودش فقط گفت سفالکسین و اناهیل بخور بدون نسخه بخورم ضد تبخالو مشکلی نداره؟

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیس پترسچچ

برای شما قسمتایه دیگه لبتون هم کبود شد بعدش؟

چندروز طول کشید تابره اگه عکسی دارید ازش پیشه لطفا بزارید؟

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
برای شما قسمتایه دیگه لبتون هم کبود شد بعدش؟ چندروز طول کشید تابره اگه عکسی دارید ازش پیشه لطفا بزا ...

نع عزیزم از کبودیم عکسی ندارم ولی کلا گفتم فقط خیالتو راحت کنم  اون بلای که سره من اومد یک هزارمش برا تو نشده خیالت راحت 

ساکت اما پر هیاهو... .
نع عزیزم از کبودیم عکسی ندارم ولی کلا گفتم فقط خیالتو راحت کنم  اون بلای که سره من اومد یک هزار ...

مرسی لطف کردی واقعا خیالم راحت شد ایشالا که ۳ ۴ روزه بره راحت شم فقط

خودش فقط گفت سفالکسین و اناهیل بخور بدون نسخه بخورم ضد تبخالو مشکلی نداره؟

من همون روز ک میخواستم برم انجام بدم یکی خوردم   فرداشم یکی،،،عوارضی ک نداره واسه اطمینان بخور  ولی تا دو روز روزی یکی فقط باید بخوری

تو جواب یکز از دوستان گزاشتم عزیزم میشه چک کنی اگ اطلاع داری توضیح بدی شماهم

نه عزیزم این اصلا عادی نیس من خودم یه ماه ژل زدم اصلا اینجوری نشد کبودی داشت ولی اصلا تا این حد نه حتما برو پیش دکترت

عزیزم این طبیعی نیست کبودی من روی لب بود نه اونجا  پیش دکتر زدی ؟

اره گفتن پارگی مویرگه از دیشب ورمش خابیده کبودی کم شده دیگه کمپرس نزاشتم الان درست شده یکم

نه عزیزم این اصلا عادی نیس من خودم یه ماه ژل زدم اصلا اینجوری نشد کبودی داشت ولی اصلا تا این حد نه ح ...

رفتم گفتن که ۳ تا ۴ روز صبرکن نرفت بیا انزیم میزنم و پولی که پرداخت کردی هم پس میدم فعلا ک بهترشدخ امروز ۲ روز شد تا فردا ببینم خوب میشه یانه