دخترم کم وزن با وزن دوکیلو چهارصد به دنیا اومد الان چهل و پنج روزشه از همون اول چون شیرم خیلی کم بود و. بچه هم وزنش پایین بودبه عنوان کمکی براش شیرخشک شروع کردم شیر خشک بیومیل میدادم کنار شیر خودم اما الان شیرم تقریبا خشک شده طبق شنیده هام و مطالعه جدول غذایی شیر بیومیل شیره خیلی کاملی نیست از طرفی هم دخترم هیچ شیر خشک دیگه ای بهش نساخته😢ببلاک
نان حتی آپتامیل که پیدا نمیشه اینترنتی و با چند برابر قیمت براش خریدم وقتی میخوره فقط دلپیچه میگیره و یکسره گریه میکنه😔فقط همون بیومیل بهش میسازه خواستم بپرسم اینجا کسی هست ک بچش بیومیل خورده باشه فقط؟میخام بدونم از نظر رشد و تکامل و بهره هوشی بچش چجوریه؟و اینکه اگ اطلاعاتی درباره بیومیل دارین ک خوبه یا نه میشه بگین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه خانه داری شرایطشو داری که شیر خودتو بهش بدی و برات مهم هست مرتب سینتو بهش بده مکبزنه...خودش بدوشش با شیر دوش دستی یا برقی دوباره شیرت برمیکرده..خسته نشیا ولنکن یکهفته وقت بزار مرتب این مارارو انجام بده در کنارش شیر افزا قطره وقرصشم بخور
عزیزم چند هفته به دنیااومد نزار شیراز خشک بشه بده همش مک بزنه خودتم ارده و شیره و آب هویج و خرما ومولتی ویتامین ونارگیل و دمنوش زیره زیادبخور قره شیرافزام عالیه دخترمن ۲۴۲۹به دنیااومد من فقط شیرافزاخوردم ک شیرخودموبخوره ماه اول کمکی دادم بعد انقدرشیر افزا خوردم شیرم اومد