2777
2789
عنوان

من مادر بدیم؟

976 بازدید | 60 پست

من پسرم  امسال میره کلاس اول 

اصلا جایی نبردمش خیلییی بهش وابستم اما پسرم خونه مامانم میره .پیش دبستانی پارسال ۵ روز فرستادم دیگه نفرستادم بچم اجتماعیه اما من مثلا میفرستمش حیاط باهاش میرم کلا خیلی ترسوام برا مدرسشامسال استرس دارم اما خودش نه چون نمیذارم بفهمه حسمو .همش میگم من چطوراز ۸ صب تا ۱۲ بفرستمش مدرسهازش بی خبر باشم شبا گریه میکنم .کسی مثل من بوده؟

پسرم مهربونه کسی رو نمیزنه شیطنت داره اما اذیت نمیکنه .مدرسه دولتی نوشتم ۶۰۰ نفر جمعیت مدرسس همش نگرانم بچه های بزرگتر کلاس اولا رو اذیت نکنن این استرسام طبیعیه؟

گاهی ناخواسته قضا وت میکنیم بعد در همان موقعیت قرار میگیریم اما نمیدانیم چرا.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه نگران باشید روزای اول ولی بیش از حد نه

خدا کنه چون نمیخام بچم اذیت بشه و باعث بشم سختگیری کنم پسر هم هست تو مخش دوسندارم برم

گاهی ناخواسته قضا وت میکنیم بعد در همان موقعیت قرار میگیریم اما نمیدانیم چرا.....
خدا کنه چون نمیخام بچم اذیت بشه و باعث بشم سختگیری کنم پسر هم هست تو مخش دوسندارم برم

یک هفته بره چنان استراحت بهت بچسبه 

استرس رو ببوسی بگذاری کنار

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد
چرا اینجوری هستی؟ من بچم امسال میره پیش دارم ذوق مرگ میشم وقتم آزاد تر میشه

بخدا نمیدونم اصلا اعتماد ندارم جایی بذارم ب جونم بستس 

چشمام یک ساعت نبینش دق میکنم خونه مامانم نزدیکه میذارمش یکساعته میرم میارم 

یک کم زیادی وابسته ای پسرت همسن پسر منه اما کاش پیش رو میفرستادی حالا عیب نداره مدرسه یعنی ورود کودک به اجتماع و جامعه پس رفته رفته درست میشه تابستون سال بعد هم بفرست کلاسی ورزشی چیزی بزار وابستگست کمتر شه.گریه چرا مدرسه کلی کادر داره مدیر معلم ناظم و....  همه اون دانش اموزان هم مثل پسر شما تازه وارد اجتماع شدن باید دعوا کنن اشتی کنن قهر کنن تو سر و کله هم بزنن که روابط اجتماعی رو یاد بگیرن دفاع از حقشونو یاد بگیرن ارتباط گیری یاد بگیرن نگران نباش توکل بر خدا .اصلا هم مامان بدی نیستی یه مامان مهربون و نگرانی طبیعیه منم از حالا نگران پسرمم اما سپردمش به خدا ان شالله موفق و موید باشند همه بچه های کره زمین😍

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

ببین به نظرم بچه باید خودش عرضه داشته باشه ، شاید یه روزی شما کنارش نبودی با این کارتون اون نمیتونه از خودش دفاع کنه و بهتون وابسته میشه حتی تا بعد از ازدواج 

ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️‍🩹