2777
2789

من پلی کیستیکم و دوسال اقدامم.دیگه خسته شدیم از دکتررفتن.همه میگن بیخیال دکتر شو و جلوگیری رو قطع کن تاباردارشی...واقعا خسته و دلسرد شدم

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم

من 3سال بیخیال شدم دیدم خیییییییییر  بیخیالی اشتباهه محض بوده ک انجام دادم .رفتم ازمایش ایمنی و انعقادی و انتی تیپو دادم فهمیدم مشکل دارم حالا قراره دوباره ای وی اف کنم 😐

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من

یکسال اقدام بودم ک 8ماه اخر تحت نظر دکتر بودم برام پرونده نازایی باز کرده بود یادمه چقد دلم شکست. ولی خب دکتر خوبی بود اول پریودمو اوکی کرد بعد با اول دوره مصرف داروهای کمک بارداری، باردار شدم. یادمه اون ماه ک دارو هارو استفاده کردم رفتم سونو ی تخمدانم ک هیچی نداشت اون یکی کلا دوتا فولیکول داش ک یکیش سایزش خوب بود. منم میگفتم نبابا عمرا، بذار سه چهار ماه دارو بزن بعد حالا یه امیدی ببند. ولی درکنال ناباروری همون دفعه شدم. 

انشالله قسمت همه منتظرا 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

وزنت بالاست؟

بله.ی مدت پایین آوردم همه چی اوکی بود ولی نشد.الان باز بالارفته

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
من 3سال بیخیال شدم دیدم خیییییییییر  بیخیالی اشتباهه محض بوده ک انجام دادم .رفتم ازمایش ایمنی و ...

۳ سال اول؟یا وسطاش؟