2777
2789
عنوان

من از سنگم؟

170 بازدید | 3 پست

میدونین شوهرم چی گف؟

من باردارم امروز کلی قربون صدقه بچم رفتم بعد موقع ناهار گف این همه قربون صدقه بچه رفتی ی جمله ب من نمیگی دوست دارم؟ بعد حالا از دلش در آوردم الانم میخواستم بخوابم شوهرم گف تو اصلا منو دوسم داری؟ 

گفت یادته ی شب از دست مامانم ناراحت بودی تا خود صبح التماست کردم دستمو بگیری؟ اما نگرفتی 

میخواستم بغلت نذاشتی....

اصلا ی حالی شدم خوابم نمیاد دیگ

من نیامده‌ام با تو باشم، من آمده‌ام تو باشم.                            هیزم آتش نمی‌گیرد!آتش می‌شود✨

شمام یاد صد سال پیش افتادید موقع خاب 

شل کنید باو

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.