2777
2789
عنوان

زندگیم مثل جوک شده !

146 بازدید | 5 پست

بابام به مامانم خیانت میکنه مامانم به بابام خیانت میکنه سیم کارت خواهرم به اسم بابامه و دادتش به من وقتی که گوشیش درست شد بدم بهش فهمیدم بابام بدون اینکه ما بفهمیم خونه خریده و پیامکش تو اون سیمکارته اومده ..

بابام برای یه کتاب تست پول نداره بعد دیروز صبح بدون اینکه بهمون بگه دیدیم عمل کرده اومده خونه ( عمل لاغری برای زیبایی ) اصلا وضعیت از این سم تر !؟

وای توم یه حرکتی بزن 

متاسفانه اینا انقدر خودشون حرفه این تو این کارا من تا سر کوچمونم میرم یه چیزی بخرم چند دور دیدم بابام از پشت میاد تعقیبم میکنه ببینه کجا میرم😂😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه اینا انقدر خودشون حرفه این تو این کارا من تا سر کوچمونم میرم یه چیزی بخرم چند دور دیدم بابا ...

باز خوبه حواسش به شما هست

چون بعضیا همینم نیستن! بس که سرشون گرم کثافت کاریشون هست

تو در پناهی و خدا هرگز دیر نمی کند🥰🥰صلوات برای ظهور یادت نره
باز خوبه حواسش به شما هست چون بعضیا همینم نیستن! بس که سرشون گرم کثافت کاریشون هست

اونطوری نیست که از رو دلسوزی پدرانه و مادرانه باشه اینکاراشون ، خیلی علاقه دارن من و خواهرم کاری انجام بدیم که تا سال ها سرزنشمون کنن و بزنن تو سرمون و از همه چی محروممون کنن ( براشون لذت بخشه اینکارا )