2777
2789

سلام خانوما 

من و جاریم همسایه ایم و ایشون عروس بزرگ خانواده و من عروس کوچیک.

مدتیه متوجه شدم جاریم شبا اصلا خونه نمیاد،ساعت ۹/۱۰شب به خرج خودش اندازه ی ۶/۷نفر غذا میپزه میبره توی یه پارکی که نزدیک خونست برا صاحب پارک و دوستاش. بعضی شبا همونجا پاتوق میکنن البته بقول خودش بعضی وقتا هم که صبح دیر میاد و تا ظهر نمیاد میگه رفتیم فلان امامزاده زیارت،یا فلان مکان تفریحی،یا فلان رود اب بازی،همه رو خودش میگه.

پسرایی که تو پارکن هم همه از خودش کوچیکترن،یکی دوتاش همسن پسرشن ۱۸/۱۹ساله.

پسر کوچیکه خودش ۱۲ سالشه هر جا میره با خودش میبرش،اما پسره هم رفتارش مشکوکه،خیلی شبا خونه نمیاد تا فردا ظهر مامانش میگه پیش حسنِ(صاحب پارک).میگه شبی ۳۰ تومن پسرم کار میکنه پیششون اما دریغ از یه ریال ،یه دو روز با شوهر من رفت سرکار ،مادره از بس جلو خودمون بهش گفت حسن سراغتو میگیره،بیا برو پیشش و از این حرفا نذاشت بمونه.

حتی شده این زنی که شب همش بیداره،صبح بیدار میمونه تا غذای موردعلاقه ی حسن اقا رو اماده کنه،همه رو تو گوشیش جان،عشق،با پسوند ..یم و اینا سیو کرده،ظهرا میره خونه هاشون.تو خونه همش حرف اونا و علایقشونه و .......... .

برادرشوهرم که میشه شوهر این خانم یکم خدامنو ببخشههه شیرین عقله،اینم سرش کلاه میذاره،اوندفعه میگفت ۳ ماه فلانی پیشم نخوابید.

اوووم چی بگم

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم شما ک خبر داری از زندگیش

اون خودش داره با یه شیرین عقل سر وکله میزنه

جوونیشو گذاشته ب پای بچه ها شوهرش

واقعا ب نظرم شک جاری رو هم دیگه ب دغدغه هاش اضافه نکن

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

چه تاثیری تو زندگی شما داره ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بنظر شما به من ربطی داره دخالت کنم ؟

زورم میاد این مرد بیچاره هر روز صبح و عصر میره سرکار(بار جابجا میکنه)همه رو زنش خرج بقیه میکنه.

راستی پسر کوچیکش چندبار جلوی ما به باباش حرفای زشت زده،نهیب زده،حتی یبار خواست بزنش بهش گفت حیف برادرت اینجا بذار بره،اونم چون مادره طرف پسرشه از پسره میترسه

ترجیح میدم هیچ فکری نکنم اینجوری که شما گفتی بله مشکلی هست ولی خداعالمه چه اندازه درست گفته باشی یا کم و بیش نکرده باشی

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
رفتار جاری شما که از غیر عادی یه کم اونورتر!!!! ولی منظور شما از صاحب پارک کیه؟؟؟

یه پسر جوون و مجرد و خوشتیپ که پارک رو اداره میکنه بنام حسن،که خود جاریم میگه با زنای مطلقه درارتباطه

پارکش هم پاتوق زنای مطلقه و ... محل با دوستای مجرده حسنه