2777
2789
عنوان

هفته ۱۵ 🍑🌼

157 بازدید | 13 پست

وارد هفته ۱۵ شدم 

تخت تخته شکمم حتی یه کوچولوعم جلو نیومده هی میرم جلو اینه لخت میشم میبینم صاف صافه 😑برا چی اینجوریه همه میگن از هفته ۱۲ احساس میکردن خودشون رشد داشته شکم . 

برای شما از کی اومد جلو؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هفت ماهگی ، یادمه رفته بودم لباس زیر بخرم اون موقع 6ماهه بود بچم بهش گفتم باردارم خیلی تعجب کرد گفت پس چرا شکم نداری   

ولی الان با اینکه حامله نیستم بچمم بزرگ شده اندازه یه 9ماهه شکم دارم 

از هفت ماهگی ، یادمه رفته بودم لباس زیر بخرم اون موقع 6ماهه بود بچم بهش گفتم باردارم خیلی تعجب کرد گ ...

عزیزم هیچی هیچی ؟ صاف صاف ؟ 

چون بعضیا منظورشون از بزرگ نشده اینه که بزرگ شده ولی کم بررگ شده 

عزیزم هیچی هیچی ؟ صاف صاف ؟  چون بعضیا منظورشون از بزرگ نشده اینه که بزرگ شده ولی کم بررگ شده& ...

ببین خیلی صاف ، من همون لباسای قبلیمو میپوشیدم جلوشونم کامل بسته میشد 

البته همه میگفتن قدت بلنده به خاطر اونه شکم نداری 

قدم 168

ببین خیلی صاف ، من همون لباسای قبلیمو میپوشیدم جلوشونم کامل بسته میشد  البته همه میگفتن قدت بل ...

چقدر عجیب من بچه قبلیم از هفته ۱۱ یکم زیر دلم سفت شد قلمبه شد ولی این یکی نه نمیدونم چرا 

حتی سفت نشده نرم نرمه گاهی فکر میکنم حامله نیستم 😂

چقدر عجیب من بچه قبلیم از هفته ۱۱ یکم زیر دلم سفت شد قلمبه شد ولی این یکی نه نمیدونم چرا  حتی ...

دکتر رفتی ؟ احتمالا جنسیتش با قبلی فرق داره 

داری یه حاملگی متفاوت رو تجربه میکنی 

دکتر رفتی ؟ احتمالا جنسیتش با قبلی فرق داره  داری یه حاملگی متفاوت رو تجربه میکنی

یک دختر دارم یک پسر 

این یکی هنوز نمیدونم احتمال دادن دختره ولی دوتا قبلی هردو از همون ۱۱-۱۲ درومد شکمم