2777
2789
عنوان

من ک ب خاطر.... 💔🥹

470 بازدید | 62 پست

لطفا جای خواهرم باشین خیلی  دلم شکسته بخونید 

من ک ب قلبن ضربانش  پایینه و ب دلیل  فوت پدر نامردم  بد تر شدم هر روز قلبم درد میکنه  نامزدم  بهم گفت تو اصلا  فوت کردنشو نمیدونی ناراحت نیستی  واسش💔💔خیلی بد دلمو شکست 😔واقعا اونقدر  ناراحتم  اونقد  دلم تنگه واسه پدرس  هین پدرم بود  

چند روز پیش نشسته بودیم  نامزدم  قبلا تو مجازی با دختر اشنا  شده و فقط پنج ماه چت کرده حالا دختره دست  نمیکشه ازش اونم دختره پدر نداشت  بم گفت اون نفرینم کرده باید زنگ بزنم دلشو بگیرم بخدا اون لحطه داشتم میمردم نامزدم  با اون وضعش  ک پدرش فوت  کرده  فکرش رفته پیش اون  سه ماه قبل ی عکسی  تو سطل  زباله گالریش  دیدم ک تازه فهمیدم همون  دختره هس منم بهش گفتم ک از کجا اومده بود تو گالریت اونم گفت تر مخفی گاهم مونده بود پاکیدم  خب میخوای  چیکاز گفتم میدونی خیلی روت حساسم خیلی  دوست دارم بهم  اشتباه نکن گفت ببین شاید اولا میگفتم پدرم هست هنورم مجردی کنم ( ماهم نزدیک ی سال میشد نامزد  بودیم  اون ک من عکسو  تو سطل زباله دیدم) 

شما با این حرفش چیکار میکنید 

بم گفت  تو اصلا ناراحت  نیستی  ب خاژر اینکه  من پدرمو از دست  دادم من قلبم ی ماهه  تپش ضعیف بود ضعیف تر شده  روزی ک رفتیم  جنازه رو بیاریم  من لال  شده بودم کسی  نمیفهمید  دارم  چی میگم  خیلی  دلمو  شکوند 

ب جز شما نی نی سایتیا کسی پیدا نکردم  ندارم  حرف دلمو بگمم💔💔🥀🥺

👩‍❤️‍👨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درست متوجه شدم؟

نامزدتون پدرشون تازه فوت کرده و نامزدتون توی دوران نامزدی با شما به اتکای اینکه باباش زندس بهتون خیانت کرده و شمارو بخاطر بازخواستش بخاطر خیانت مواخذه میکنه ک چرا درکش نمیکنید؟

درست متوجه شدم؟ نامزدتون پدرشون تازه فوت کرده و نامزدتون توی دوران نامزدی با شما به اتکای اینکه باب ...

نمیدونم بهم گفن شاید اون فکرا رو تو سرم داشتم ولی الان نه نیستم

👩‍❤️‍👨

درست متوجه شدم؟ نامزدتون پدرشون تازه فوت کرده و نامزدتون توی دوران نامزدی با شما به اتکای اینکه باب ...

همه چی ب کنار منی ک بیشتر از خواهراش  ناراحتم واسه پدرس بهم این حرفو زد💔😭

👩‍❤️‍👨