2777
2789
عنوان

چرا مامان بابا ها انقدر کتابی پیام میدن؟🤣😁عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینک خوبه من مامان بابام جفتشون بلاکم کردن😂😐  بنظرتون از پسر مردم دیگ چه انتظاری میتونم داشت ...

خوب ببین چیکار کردی که بلاکت کردن🤣🤣🤣

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
وای مامان منم اینجوری پیام میده به داداشم میمیرم از خنده به داییم پیام داده بود مادر امروز امل دارد. ...

واییی🤣مامانم منم میگه بنویسم باشه یا باشد؟کدوم بهترهه🥲😂

تازه شناخت اون همه ایموجی هم یه داستانه الان داداشم 👌 اینو فرستاده دارم به مامانم معانی پشت ایموجی هارو توضیح میدم

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
اره به خدا خودم خندم میگیره حس میکنم خیلی رسمی  صحبت میکنه باهام هر چند دخترشم💔😂

دقیقا تو صحبت عادی اوکیه ولی تو نوشتار کتابی غلیییییظ😁😁

مثلا با بابام قهر بودم  برداشتم بش پیام دادم  تموم راهرو های خونه رو شمع که بچینی من باه ...

نمیری🤣

واییی🤣مامانم منم میگه بنویسم باشه یا باشد؟کدوم بهترهه🥲😂 تازه شناخت اون همه ایموجی هم یه داستانه ...

وای یکی میگفت یکی از فامیلامون فوت کرده مادربزرگم پیام داده خدا بیامرزه بعد این ایموجی رو گذاشته👈😂

گفتیم ای وای این چیه چرا خنده گذاشتی گفته ای وای فکر کردم داره گریه میکنه اشکاش اومده😄😄😄

دقیقا تو صحبت عادی اوکیه ولی تو نوشتار کتابی غلیییییظ😁😁

اره با کای هم احترام و درود و... هزار چیز دیگه سلامشون

شروع میشه کلا مامانم دوست داره اینجوری بنویسه 😂🤦🏻‍♀️

به جای بکن میگه بکنید به جای نکن میگه مکن🤣

وای یکی میگفت یکی از فامیلامون فوت کرده مادربزرگم پیام داده خدا بیامرزه بعد این ایموجی رو گذاشته👈😂 ...

واییی خدا🤣🤣🤣بنده خدا صاحب عزا ویندوزش هنگ کرد🤣🥲

اره با کای هم احترام و درود و... هزار چیز دیگه سلامشون شروع میشه کلا مامانم دوست داره اینجوری بنویس ...

نه من مامانم خیلی اهل تبریک و اینا نیست😁🤣تو صحبت عادی هم میگن مکن؟😃😁

مادرم ک اصلا اهل پیام نیست فقط ویس میده بابام اولش همینطوری بود الان خوب شده ولی شوهر خالم ۱۰ ساله ...

الان منم به مامانم ویس رو یاد دادم میگه چه راحته از این به بعد فقط وویس میدم😁😛

نه من مامانم خیلی اهل تبریک و اینا نیست😁🤣تو صحبت عادی هم میگن مکن؟😃😁

نه با من احترام اینا نمیشه ولی با غریبه یا به جز خانواده

خودمون باشه میزاره شکر میخواست ببین اینجوری گفت

گفته (سلام شکر در کیسه بکنید زیاد مکن)😂🤦🏻‍♀️