january30th مدیر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 552 عنوان چرا مامان بابا ها انقدر کتابی پیام میدن؟🤣😁عکس | مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 37 پست من به مامانم تازه کار با روبیکا یاد دادم بعد به داداشم برای اولین بار پیام داد🤣😁داداشم فکر میکرد منم سر به سرش میزارم😁😆مامان بابای شما هم؟ بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه... 1402/06/27 | 22:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنیتو عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2759 خیلی گوگولینننن🥲😁 اره به خدا خودم خندم میگیره حس میکنم خیلی رسمی صحبت میکنه باهام هر چند دخترشم💔😂
عمه_شیطون_آینده عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 1939 حتما دم به دیقه التماس دعا داری🤑😂 نه اونش اوکیه 😂 کلا حرصم :) بهشتی که خوباش شما باشین جهنمشو میپرستم :)
january30th مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 552 اینک خوبه من مامان بابام جفتشون بلاکم کردن😂😐 بنظرتون از پسر مردم دیگ چه انتظاری میتونم داشت ... خوب ببین چیکار کردی که بلاکت کردن🤣🤣🤣 بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
january30th مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 552 وای مامان منم اینجوری پیام میده به داداشم میمیرم از خنده به داییم پیام داده بود مادر امروز امل دارد. ... واییی🤣مامانم منم میگه بنویسم باشه یا باشد؟کدوم بهترهه🥲😂تازه شناخت اون همه ایموجی هم یه داستانه الان داداشم 👌 اینو فرستاده دارم به مامانم معانی پشت ایموجی هارو توضیح میدم بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
عمه_شیطون_آینده عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 1939 خوب ببین چیکار کردی که بلاکت کردن🤣🤣🤣 مثلا با بابام قهر بودم برداشتم بش پیام دادم تموم راهرو های خونه رو شمع که بچینی من باهات قهرم 😐😂 بهشتی که خوباش شما باشین جهنمشو میپرستم :)
january30th مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 552 اره به خدا خودم خندم میگیره حس میکنم خیلی رسمی صحبت میکنه باهام هر چند دخترشم💔😂 دقیقا تو صحبت عادی اوکیه ولی تو نوشتار کتابی غلیییییظ😁😁 بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
january30th مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 552 مثلا با بابام قهر بودم برداشتم بش پیام دادم تموم راهرو های خونه رو شمع که بچینی من باه ... نمیری🤣 بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
نیلاااای عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 10872 واییی🤣مامانم منم میگه بنویسم باشه یا باشد؟کدوم بهترهه🥲😂 تازه شناخت اون همه ایموجی هم یه داستانه ... وای یکی میگفت یکی از فامیلامون فوت کرده مادربزرگم پیام داده خدا بیامرزه بعد این ایموجی رو گذاشته👈😂گفتیم ای وای این چیه چرا خنده گذاشتی گفته ای وای فکر کردم داره گریه میکنه اشکاش اومده😄😄😄
آنیتو عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2759 دقیقا تو صحبت عادی اوکیه ولی تو نوشتار کتابی غلیییییظ😁😁 اره با کای هم احترام و درود و... هزار چیز دیگه سلامشونشروع میشه کلا مامانم دوست داره اینجوری بنویسه 😂🤦🏻♀️ به جای بکن میگه بکنید به جای نکن میگه مکن🤣
adrina9009 عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 3352 مادرم ک اصلا اهل پیام نیست فقط ویس میدهبابام اولش همینطوری بود الان خوب شدهولی شوهر خالم ۱۰ ساله همینجوری پیام میده 😂😂 کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
january30th مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 552 وای یکی میگفت یکی از فامیلامون فوت کرده مادربزرگم پیام داده خدا بیامرزه بعد این ایموجی رو گذاشته👈😂 ... واییی خدا🤣🤣🤣بنده خدا صاحب عزا ویندوزش هنگ کرد🤣🥲 بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
january30th مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 552 اره با کای هم احترام و درود و... هزار چیز دیگه سلامشون شروع میشه کلا مامانم دوست داره اینجوری بنویس ... نه من مامانم خیلی اهل تبریک و اینا نیست😁🤣تو صحبت عادی هم میگن مکن؟😃😁 بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
january30th مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 552 مادرم ک اصلا اهل پیام نیست فقط ویس میده بابام اولش همینطوری بود الان خوب شده ولی شوهر خالم ۱۰ ساله ... الان منم به مامانم ویس رو یاد دادم میگه چه راحته از این به بعد فقط وویس میدم😁😛 بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
نیلاااای عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 10872 واییی خدا🤣🤣🤣بنده خدا صاحب عزا ویندوزش هنگ کرد🤣🥲 😅😅😅😅میگفت برای مادربزرگم تازه گوشی خریده بودیم ذوق داشت😂
آنیتو عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2759 نه من مامانم خیلی اهل تبریک و اینا نیست😁🤣تو صحبت عادی هم میگن مکن؟😃😁 نه با من احترام اینا نمیشه ولی با غریبه یا به جز خانوادهخودمون باشه میزاره شکر میخواست ببین اینجوری گفتگفته (سلام شکر در کیسه بکنید زیاد مکن)😂🤦🏻♀️