2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی آزارم میده

1313 بازدید | 66 پست

بخدا دیگه خسته شدم پنج سال تو خونه مثل زندانیم نه میزاره تنهایی جایی برم که چیزی حتی حساسیت داره تو تلویزیون به یه مرد زل بزنم یا با پسرای فامیل احوالپرسی کنم هر لحظه زیر نظرشم چیکار کنم از دستش😥

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم شوهرم نمیذاره جایی برم اکثر حالت شوهر منم داره کاری نمیشه اگر به مرور زمان درست میشه من خیلی بهتر شده با زبان نرم کاری کن اعتمادش خیلی زیاد بشع...به مردا نگاه نکن اگر اگر قربون صدقه ش برو بگو تنها عشقم.تکیه گاهم

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
مردای ایرانی واقعا مریضن

دقیقاا براخودشون 2666 برای زن ماقبل میلاددمسیح

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

خوب همسرتون مریضه باید ببریش روانشناس یا روانپزشک اگر بهبود پیدا کنه که خیلی خوبه اگر این شکاک بودنش و عدم اعتمادش به شما بمونه بهتره طلاق بگیرید اگر شخیصتتون طوری نیست که این رفتارارو تحمل کنید چون روی شما هم تاثیر میزاره و بدبین میشید و طرز فکرتون بسته میشه و فرزندانتون بعدا مشکل رفتاری پیدا میکنن 

عزیزم منم شوهرم نمیذاره جایی برم اکثر حالت شوهر منم داره کاری نمیشه اگر به مرور زمان درست میشه من خی ...

خیلی میگم من بیرون زیادنگام میکنن اینم دیونه میشه

خوب همسرتون مریضه باید ببریش روانشناس یا روانپزشک اگر بهبود پیدا کنه که خیلی خوبه اگر این شکاک بودنش ...

از همه لحاظ عالیه ها اخلاق رفتار پول خوب خونه ی خوب ولی بد جور شکاک پدرمو در آورده حرف از طلاق بزنم مثل بچه ها گریه میکنه