2777
2789

پسرم بخاطررفلاکس وکولیک زیادوکترگفت بهش پپتی جونیوربدم خیلی ناراحتم سیرش نمیکنه مجبورم هی بغلم بگیرم راه برم نابخوابه خیلی هم بدمزه ست بچه باگریه میخوره الان ازکی رویاهام گذاشتم تکون میدم بیدارنشه بی قرارشع اصلانمیدونم وزن گیریش چجوریهبه بچه وزن میده یانه

https://rubika.ir/joing/FAAIJDBI0DPXWUCTRWMCJTGLGCPGRCVC

هدفمون

اصلاح سبک زندگی و تغذیه سالم

پیشگیری قبل از بیماری

دوستان عزیز هر سوالی داشتین بپرسین، ان شاء الله در اسرع وقت جوابگو هستم

سلام، دوستان عزیز طب سنتی هر سوالی داشتین بفرمایین، ان شاء اله در اسرع وقت جوابگو هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم فقط و فقط بهش شیر خشک نان بده بعدشم حتما برو از داروخونه قطره پدی لاکت بگیر بهش بده جفتش اب رو اتیشه خوبه خویش می‌کنه هر داروی دیگه ای هم ک بهش میدی بنداز دور توروخدا گناه داره طفل معصوم شیر خشک اپتامیل ادم بزرگ نمیتونه بخوره

اوه منکه دهنم سرویس بود بچم حساسیت داشت پپتی جونیور می‌خورد.  ،هم کولیک داشت هم ریفلاکس. تا ۶ ماهگی گربه می‌کرد بخاطر کولیک و تا یک سالگی بالا می‌آورد بخاطر رفلاکس .میگذره تحمل کن .اگه میتونی قطره اینفاکول بخر بهش بده شاید دل درد داره

من اپتامیل معمولی میدم که قحط اومده با دکتر مشورت کن ببین چی خوبه

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 
نان بهش میدادم گفت نان سنگینه دلدرداورده براش

نه عزیزم الکی گفته از نان بهتر اصلا برا هیچ بچه ای نیست بعد از شیر مادر فقط شیر خشک نان خوبه واسه اینکه درد درد و یبوست و رفلاکس اینا هم نداشته باشه و معدش تنظیم شده باید بهش پدی لاکت بدی