2777
2789
عنوان

کلاس رانندگی امروزم ...

94 بازدید | 13 پست

خیلی ناراحتم🥺 امروز جلسه یازدهمم بود نزدیک ۱۰ بار پارک دوبل زدم با راهنمایی استادم ولی دو تا شو میزون در نیووردم 🥺 دو بارم ماشینو خاموش کردم ... استادم خیلی دعوام کرد ... گفت توجه نمیکنی چرا نمی گیری🥺💔 گفت داشتم کسی رو که همسن تو بوده تو جلسه چهارم همه چیزو یاد گرفته ... حقیقتا دلم شکست 💔 انگار بهم میگفت غیر مستقیم که گیجی 🥲💔💔 گفت خدا کنه درساتو اینطوری نخونی ... درسته من سوتی دادم ولی تا حالا یه بار تشویقم نکرد هیچ امروز قشنگ تخریبم کرد🥺💔

من گیج نیستم بخدا نمره های مدرسه ام همش ۱۹ ، ۲۰ ... فقط گاهی اوقات نمیتونم درست تصمیم بگیرم چیکار کنم مثل تو دوربرگردونا خیلی هول میشم وقتی ترافیک میشه هم همین طور ...

خودتو نباز ادم میره کلاس که یاد بگیره از اول که هیچکس راننده نیست .پولشو میگیره وظیفشه یادت بده.تمرین کنی راه میفتی نگران نباش

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو نباز ادم میره کلاس که یاد بگیره از اول که هیچکس راننده نیست .پولشو میگیره وظیفشه یادت بده.تمری ...

اخه جلسه بعد اخریشه ولی هیچی بارم نیست انگار ...

دوبل رو خوب میرم اما تو خیابون خیلی سوتی میدم🥺💔

اخه جلسه بعد اخریشه ولی هیچی بارم نیست انگار ... دوبل رو خوب میرم اما تو خیابون خیلی سوتی میدم🥺💔

اشکال نداره جلسه های بیشتر با یه مربی دیگه بگیر .با ماشین خودتونم تمرین کن.تموم بشه جلسات امتحان شهریه خیلیا اونجا ۲۰بارم رد میشن !پس فکر نکن مشکل داری عادیه.فقط تمرین و تمرکز میخوای

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

طبیعیه ترافیک هول بشی همه اولش همینن خیلی محل نده حالا مگه خودش شوماخره. من خودم 12سال پیش گواهی گرفتم تازه امسال ماشین دار شدمو رانندگی میکنم اولش هول میشدم خاموش میکردم کم کم راه میوفتی... 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود...... 
طبیعیه ترافیک هول بشی همه اولش همینن خیلی محل نده حالا مگه خودش شوماخره. من خودم 12سال پیش گواهی گرف ...

اخه من جلسه یازدهم بودم ... 🥺🥺 نمیدونم چرا نمیتونم پامو خوب نگه دارم که خاموش نکنم 🥲 جالب اینجاست خودشون اصلا امید ندارن که من حتی گواهینامه بگیرم😒

سوال رانندگی کسی داره بپرسه رانندگیم خوبه

چیکار کردین رانندگیتون خوب شد؟🥺 جلسه چندم یاد گرفتین؟؟

موقعی که میخواین دور بزنین داخل دوربرکردون کلاجو تا ته میگیرین فقط یا ترمز هم میگیرین؟؟

چیکار کردین رانندگیتون خوب شد؟🥺 جلسه چندم یاد گرفتین؟؟ موقعی که میخواین دور بزنین داخل دوربرکردون ...

عزیزم من کلا استعداد رانندگی رو  داشتم

۱۶ سالم بود ک پشت فرمون تریلی ام نشستم( کمک راننده بابام بودم تو جاده)

الان ۱۸ سالمه 

بس ک تمرین کردم با ماشین حرفه ای شدم

با کمی تلاش استمرار صبر دقت شما قطعا راننده ی خوبی میشید

بله کلاج کامل

اول دور موتورو باید کم کنی

دنده رو کم کنی بکنی ۱

اگ خودش ۱ هس ک هیچ 

وقتی کردی یک کلاج کامل میگری و یکم ترمزو داشته باش

موقع ادامه ی حرکت یکم گاز گازی کن و آروم کلاج رو بیار بالا

سوال درمورد رانندگی داشتید تگم کنید👀