2777
2789
عنوان

🔴🔴خبر فوری🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 86 پست
توقع داشتی تو فرودگاه میوه آرایی کنن؟

اینا این فیلترینگو بردارن پذیرایی پیشکششون الان رونالدو داره دنبال قندشکن میگرده استوری بزاره اینستا🤣

اینو میدونی تو ک‌ بری میره نفسم ی پرنده بیقرارم گیره قفسم💔🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره واقعا رونالدو کیه مگ تا پارسال اقای گل واس علی دایی بود

بابا بخدا آدم داریم تلاشگر از رونالدو آدم داریم قد بلند تر و خوشتیپ تر از رونالدو

من نمیگم باید توانایی شو انکار کرد ولی هیچ چیزی هم نداره ک بگم سر تر از بقیه ست

اونم ی آدم مثل بقیه ک بخاطره تواناییش باید تشویق بشه ولی نه اینک از کوه بخاطرش بالا بری و همه بهت بگن بز کوهی ..

اینا این فیلترینگو بردارن پذیرایی پیشکششون الان رونالدو داره دنبال قندشکن میگرده استوری بزاره اینستا ...

بیچاره یه لحظه تصورش کردم😂😂

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
اینا این فیلترینگو بردارن پذیرایی پیشکششون الان رونالدو داره دنبال قندشکن میگرده استوری بزاره اینستا ...

مگه سیمکارت بدون فیل.تر ندادن؟

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
بابا بخدا آدم داریم تلاشگر از رونالدو آدم داریم قد بلند تر و خوشتیپ تر از رونالدو من نمیگم باید ...

اره بعضیا واقعا نفهمن 

مگه سیمکارت بدون فیل.تر ندادن؟

ندیدی مگ یکی از مسئولین میگف مگ سیمکارت مفت داریم بدیم خودشون برن‌تهیه کنن😐😑

توی شبکه های عربی همه رو نشون دادن که مردم چجوری دنبال اتوبوس بودن،. واااااای خیلی زشت بود خیلییی

دیدی اینایی ک از تپه های کنار هتل رونالدو میرفتن بالا رو با بز کوهی مقایسه کرده بودن؟

یکی از مقامات عربی هم نوشته بود حیوانات ایرانی بعد عکس مردم رو حین بالا رفتن از تپه ها گذاشته بود

خیلی وضع مردم داغونه خیلی

دیدی اینایی ک از تپه های کنار هتل رونالدو میرفتن بالا رو با بز کوهی مقایسه کرده بودن؟ یکی از مقا ...

همینجوریش مسخره عربا بودیم 

دیدی اینایی ک از تپه های کنار هتل رونالدو میرفتن بالا رو با بز کوهی مقایسه کرده بودن؟ یکی از مقا ...

ارههههه

خاااااک برسرشون ابرو برای کشور نذاشتن، دره هتلو شکستن، نمیزاشتن رونالدو سوار آسانسور بشع

وای😥فقط اونی که خودشم اونجا بوده و عکس گرفته پخش کرده🥲

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤