2777
2789
عنوان

🔴🔴خبر فوری🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 86 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی هیچی نمیدونی بهتره دهنتو ببندی شل مغز🙂🤣

😂بی شخصیتی که شاخ و دم نداره... یکیشم شما که چشاتو بستی و دهنتو باز میکنی و هرچی که لایق خودته رو به من نسبت میدی..بهتره دیگه ریپ نزنی چون با آدمایی که شعوره نداشتشونو اینطوری به نمایش میذارن حوصله بحث ندارم.

😂بی شخصیتی که شاخ و دم نداره... یکیشم شما که چشاتو بستی و دهنتو باز میکنی و هرچی که لایق خودته رو ...

واقعا فک کردی خیلی مهمی ک حوصله‌داشته باشی یا ن؟🤣

برو کامنتارو از اول نگا کن ببین کی بی شخصیته عقده ای👋

اینو میدونی تو ک‌ بری میره نفسم ی پرنده بیقرارم گیره قفسم💔🥀
واقعا فک کردی خیلی مهمی ک حوصله‌داشته باشی یا ن؟🤣 برو کامنتارو از اول نگا کن ببین کی بی شخصیته عقد ...

اگه مهم نبودم از عصبانیت ایموجی خنده نمیذاشتی و مدام زیپ نمیزدی تا شخصیتتو نشون بدی😂

اگه مهم نبودم از عصبانیت ایموجی خنده نمیذاشتی و مدام زیپ نمیزدی تا شخصیتتو نشون بدی😂

عزیزم‌توام‌ک‌ایموجی‌خنده میزاری پس عصبانی؟منطقتو دوس‌داشتم🤣

تو ک با شخصیتی ریپ نزن دیگ 

اینو میدونی تو ک‌ بری میره نفسم ی پرنده بیقرارم گیره قفسم💔🥀