2777
2789
عنوان

اگه دوست پسرتون یا شوهرتون

800 بازدید | 47 پست

تو اینستا یه خانومِیو فالو کرده باشه که کاملا سینه هاش بیرون باشه چیکار میکنید 😂😂😂

یعنی بچه ها یچیزی میگم یچیزی میشنوید...

پروفایل دختره رو نمیتونم به خودم اجازه بدم بزارم .

من

خودم واقعا اهمیتی نداشت برام اگه دختر فالو میکرد چون خب مگه چه ایرادی داره کسی که بخواد خیانت کنه میکنه ،چرا بیام خودمو مقایسه کنم با دخترای دورش یا بهش گیر بدم ...

خودشم همش میگه بیا تو اکانتم ، بیا پاک کن فلان کن ..

ولی الان یهو رفتم اینستا دیدم این و فالو کرده چشام چهارتا شد..

کاری با بقیه دخترای پیجش ندارم ، این یکی دیگه اخرش بود 😂

رسما نمیدونم‌چیکار کنم خندم گرفته خیلیم عصبیم

چیکار کنم... چیزی بگم ؟ 

بحث نکن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای من کایلی جنرو فالو داره  

مامانم میدونه 

بابام میگه که نیلی تو داف تر از اینی  

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

این هول بودنه وگرنه دلیلی نداره همچین کسیو یا حتی دخترای دیگه رو همینجوری فالو کنه

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸