2777
2789
عنوان

اگه دوست پسرتون یا شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ، چیکار باید بکنم بنظرتون؟

من سر همین چیزا کات کردم حوصله ادم هول ندارم😑

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

شوهرم خیلی به من گیر میده حتی نمیزاره یه عکس بزارم پروفایلم 

منم خیلی جدی بهش گفتم حق نداری یه زن فالو کنی 

میان فالو میکنن ولی جرات نداره بک بده 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

ببین من خودمو در نظر بگیرم قطعا ناراحت میشم

ولی خب اخلاقمم اینجوری نیست بگم آنفالوش کن یا بگم چرا فالو کردی و فلان

یا متتظر موقعیت میمونم یا هم هیچی دیگه ناراحتیمو میزارم واسه خودم😅

مثلا یبار همسرم پیج اینستاشو روی گوشیم باز کرد گوشی خودش مشکل داشت 

و دیگه نرفت بیرون ازش بعد اینکه کارش تموم شد

ی روز محض کنجکاوی بین دایرکتاش سرک کشیدم.. پیجشو از حدودا ۶،۷ سال قبل داره

ماهم کلا ۳ ساله ک آشنا شدیم و نامزد و..

ته دایرکتش ، با چندتا دختر حرف زده بود و با یکیش بیشتر جور بود و عزیزم و اینا گفته بود

ناراحت شدم ولی بروز ندادم

فقط با پیج خودم رفتم و پیج اون دخترو فالو کردم

بعدم ساختگی ی استوری گذاشتم ک فلانی تولدت مبارک همون پیجم تگ کردم😂 ب شوهرمم گفتم تولد دوستمه استوریمو ببین

کنار هم نشسته بودیم

و خب بعدش متوجه شدم شوهرم اصلا یادش نیست ک صاحب پیج کیه و فلان و کار من اشتباه بوده ک اولا تو‌پیجش سرک کشیدم و‌دوما دایرکتای زمان مجردیشو خوندم ک ب کسی تعهد نداشته

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

مردای ایرانی ۹۹ درصد هولن 

آره واقعا سینگلی و آرامش اعصاب بهتره

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

پارش کن 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ببین من خودمو در نظر بگیرم قطعا ناراحت میشم ولی خب اخلاقمم اینجوری نیست بگم آنفالوش کن یا بگم چرا ف ...

مرسییییی که وقت گذاشتینننننن❤️

منم اینطوریم واقعا...

اخه این دختررو تازه فالو کرده انگار نمیدونم چون تو فالویینگاش  تازه اومده

حالا نمیدونم‌چیکار کنم😂

بحث نکن .