2777
2789
عنوان

اگه دوست پسرتون یا شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 47 پست
بابای من کایلی جنرو فالو داره     مامانم میدونه  بابام میگه که نیلی تو داف تر از ای ...

بلاگر و آدمای معروف فرق داره ولی فالو کردن آدم عادی سراسر مشکله

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم خیلی به من گیر میده حتی نمیزاره یه عکس بزارم پروفایلم  منم خیلی جدی بهش گفتم حق نداری یه ...

ولی جرات داره درخواست فالوشون رو قبول کنه

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست

من اگر باشم میگم فلانی این چیه عالو کردی بابا زشته برای تو ...البته نه با لحن توبیخی با لحن صحبت روزانه و عادی بعدم آنفالو می کنم ..اما چون تاحالا برام پیش نیومده شایدم اگر واقعا انجام میداد بد اخلاق تر بودم 

مرسییییی که وقت گذاشتینننننن❤️ منم اینطوریم واقعا... اخه این دختررو تازه فالو کرده انگار نمیدونم چ ...

فداتشم

توهم شات بگیر از پیجش شخص مورد نظرم بزار کلوز فرند😅بنویس تولدت مبارک عزیزم ببین چی میگه😂راه دیگه ای ب ذهنم نمیاد

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

فداتشم توهم شات بگیر از پیجش شخص مورد نظرم بزار کلوز فرند😅بنویس تولدت مبارک عزیزم ببین چی میگه😂را ...

خودمم خندم گرفته واقعا😂😂بجای اینکه زنگ‌بزنم بهش غر بزنم عصبی شم دارم میخندم

چیکار کنم بنظرت

بحث نکن .

خب فالو کنه....بر فرض بقول دوستان پارش کردم...میره عکساشو میبینه توی ذهنش مرور میکنه..اونو چه کنم؟؟؟؟اصلا یجای دیگه میبینه....توی خیابون میبینه....شاید محض فانه...اگرم هول باشه شما نمیتونی جلوشو بگیری

خوب شد؟؟؟؟