سلام من امسال میرم دوازدهم تو تابستان فقط تونستم دهم رو بخونم وبه دلیل مشکلاتی نشد یازدهم رو بخونم می خوام از فردا برا یازدهم شروع کنم ولی خیلی استرس دارم که چند روز دیگه که می رم مدرسه همه بچه ها تابستان رو خوب خونده باشن ومن فقط عقب افتاده باشم کلا از استرس دارم می می رم گریه ام گرفته فکر می کنم خیلی عقب افتادم ودیگه امید ندارم شما کسی رو می شناسین از مهر جدی خونده باشه وقبول بشه رشته های تاپ؟ یا اگه تابستون رو از دست بدی کارت تمومه 😭
مورد داشتیم ۶ ماهه خونده بود رتبه ۲۰۰۰ اورد امسال پزشکیم قبول شد
خود منم دهم و تازه تموم کردم اونم حالا نه کامل استرس بگیری تو بازی کنکور باختی از الان میگم بهت خودت و اروم کن تجربه یه پشت کنکوریه این
● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.