2777
2789
عنوان

برادرم آیفون۱۳خریده

184 بازدید | 26 پست

تاحالا از نزدیک ندیده بودم 

حالا که یه نیم ساعت دستم بود 

ابهتش برام از بین رفت

یه گوشیِ مثل باقی گوشی ها !

کاش همه چیز فقط از دور قشنگ نبود 

اینطوری ادم نسبت به همه چی بی انگیزه میشه😕

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»

😐😐😐😐کی میگه یکی مث همه هس 

ت میخوای خودتو گول بزنی

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐کی میگه یکی مث همه هس 

من خودم شدیداً گوشی بازم

تاحالا ۹تا گوشی عوض کردم

برای ادم معمولی واقعا کارایی خاصی نداره 

ولی مثل همه گوشیا نیستا

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀
مبارکش باشه ولی یه مدت دستت بگیری دیگه نمیتونی گوشی دیگه دستت بگیری 😂. این بدی رو هم داره ...

از چه نظر؟

میشه توضیح بدی؟

چون من خودم تو فکره ۱۲ پرومکس بودم این و که دیدم پشیمون شدم 

از چه نظر؟ میشه توضیح بدی؟ چون من خودم تو فکره ۱۲ پرومکس بودم این و که دیدم پشیمون شدم 

خب کیفیت . هنگ نکردن . کلا ios یه چیز دیگست 

. من ۱۲ پرومکس دارم دلم ۱۳ میخواد فعلا پول ندارم 🥲

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱
از چه نظر؟ میشه توضیح بدی؟ چون من خودم تو فکره ۱۲ پرومکس بودم این و که دیدم پشیمون شدم  

آیفون۱۲روشنیدم فراتسه وکشورهای اروپای به خاطراشعه زیاددارن جمع میکنند

وفروشش ممنوع شده

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
من که از اول ایفون داشتم اصلا نمیتونم اندروید دستم بگیرم  بحث عادته عزیزم و الویت

به نظرتون چرا آیفون از گوشی های دیگه بهتره؟میشه بگی؟چون خودم هم خیلی دوسداشتم ودر شرف خریدش بودم پشیمون شدم این وکه دیدم 

چه مزیتی نسبت به اندروید داره؟

آیفون۱۲روشنیدم فراتسه وکشورهای اروپای به خاطراسعه زیاددارن جمع میکنند وفروشش ممنوع شده

اشتباه شنیدین 

من اصلا همچین خبری رو هیچ جای اروپا نشنیدم!

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
خب کیفیت . هنگ نکردن . کلا ios یه چیز دیگست  . من ۱۲ پرومکس دارم دلم ۱۳ میخواد فعلا پول ندارم ...

بامحدودیت هاش چیکار میکنید؟

البته من اگر میگرفتم کنارش یه سامسونگ هم داشتم.

ولی ۲تا گوشی داشتن هم سخته

به نظرتون چرا آیفون از گوشی های دیگه بهتره؟میشه بگی؟چون خودم هم خیلی دوسداشتم ودر شرف خریدش بودم پشی ...

سلیقه‌ای 

من یه دوستی دارم پول ایفون رو میده سامسونگ مدل بالا میخره

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️