2777
2789
عنوان

قرمه سبزی تبریزی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 42 پست
اها.... هی برام سوال بود گفتم ببینم کلا تبریزی ها اینطوری قورمه سبزی میپزن.... راستی شهرتون خیلی قشن ...

چشماتون قشنگه گلم

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق نمیدونم اول رفتیم سهند بعد رفتیم خود تبریز میدان بهارستان.... پاساژ اطلس

اهان عزیزم احتمالا رستورانش خوب نبوده وگرنه ما اصلا گوجه اینا نمیزنیم ولی رب میزنیم حتی سبزی بزرگم ک اصلا

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
اهان عزیزم احتمالا رستورانش خوب نبوده وگرنه ما اصلا گوجه اینا نمیزنیم ولی رب میزنیم حتی سبزی بزرگم ک ...

منم یه قاشق رب میزنم... سبزی ریز ریز.... لوبیا قرمز هم میزنم

دل و جانم به فدای بچه هام
زبونتون چقدر سخته.... اصلا نمیفهمیدم چی میگن مردم...... 

فداتشم بله یکم شما اهل کجایین؟

کوردم.... کرمانشاه

خوشبختم عزیزم

وای کری نخونین  واسه خودتون زشت میشه

باشه بابا اصلا هم شما حسادت نمیکنید که پرسپولیس میخواد جلو تیم رونالدو بازی کنه،البته تقصیرم ندارید تیمی که سالهاس رنگ قهرمانی لیگ و آسیارو ندیده بایدم حسادت کنه و واسه تیمی که همیشه رو سرش سوار بوده آرزوی باخت کنه،اوکی حله راحت باشید

بلندترین فریاد من سکوت من است...