2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیان اینجا🥂📓

135 بازدید | 15 پست

بچه ها چه هدفی دارید؟و می‌خواید چه کاری انجام بدین؟

برای کنکور ۱۴۰۳ چه برنامه ای دارین؟

از رشتتون بگین و کلی اطلاعات دیگه

هر کی هم میدونه چیزی راجع به کنکور بگه

من خودم میخوام کنکور زبان بدم،رشته م انسانیه ولی علاقه ندارم و برای دانشگاه میخوام ادبیات انگلیسی بخونم

میخوام دیپلمم رو با معدل خوبی بگیرم

کسایی که رشته ادبیات انگلیسی رفتین چه پیشنهادی دارید؟

برای خوب نمره گرفتن چه پیشنهادایی دارین؟

لطفا بی تفاوت رد نشی

یه امیدوارِ تنها تر از واژه ی تنها🦋

فعلا به فکر پول و خرید کتابم و اینکه اصلا حس درس نیست ولی مجبورم باید بخونم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواد حقوق دانشگاه تهران بیارم و بعد کنکور دماغ عمل کنم برم باشگاه و رژیم بگیرم اضافه وزنم از بین بره بعد زبانم رو ادامه بدم چون مث تو خیلی بهش علاقه دارم ولی مجبور شدم به خاطر سنگینی کارهای مدرسه ولش کنم 

دلم میخواد شاغل بشم یه حقوقی داشته باشم که بتونم اگه یهو چیزی چشمم رو گرفت خودم برا خودم بگیرم

میخوام رابطم رو با بعضی از دوستای دبیرستانم حفظ کنم چون دوستی های قشنگی داریم با هم 

🥞☕️✨️
فعلا به فکر پول و خرید کتابم و اینکه اصلا حس درس نیست ولی مجبورم باید بخونم

منم اورثینک میکنم راجع به پول و این چیزایی که هر تینیجری بهش فکر مبکنه:((

دقیقا منم مجبورم

رشتت چیه

منم اورثینک میکنم راجع به پول و این چیزایی که هر تینیجری بهش فکر مبکنه:(( دقیقا منم مجبورم رشتت چی ...

تجربی🚶‍♀️

گاهی به سرم میزنه کلا بیخیال دانشگاه رفتن بشم برم دنبال علاقه‌ام که موسیقیه ولیخب واسه اونم شرایطم سخته مخصوصا شهری که توش زندگی می‌کنم خیلی مجهز نیست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دلم میخواد حقوق دانشگاه تهران بیارم و بعد کنکور دماغ عمل کنم برم باشگاه و رژیم بگیرم اضافه وزنم از ب ...

چه خوب،امیدوارم موفق بشی و قبول بشی

برنامه ریزی کردی براش؟

من هدفم از این تاپیک هم پیدا کردن هم سن هام بود هم اینکه اگه موافق باشن توی یکی از اپ ها مثل تلگرام روبیکا،واتسپ گروه بزنبم و واقعا باهم عمل کنیم چون خودم اینجوریم که همش ایده دارم ولی عمل کردن رو ندارم

و تا زمانی که کار گروهی نباشه نمیتونم برم انجام بدم و با فکر اینکه بقیه هم دارن میخونن میتونم شروع کنم

پلن هایی که تو داری منم هزار برابر رو دارم:)))

حالا اگه موافق بودی یه گروه بزنیم،امیدوارم بقیه هم ببینن 

من خیلی از حرف زدن با بقیه خوشم میاد خصوصا در مورد درس.

چه خوب،امیدوارم موفق بشی و قبول بشی برنامه ریزی کردی براش؟ من هدفم از این تاپیک هم پیدا کردن هم سن ...

دارم سخت درس میخونم ایشالا بشه

من گوشی رو کلا از خودم دور میکنم چون وقتی میرم سرش یکی دو ساعت قشنگ ازم زمان میگیره احتمالا فقط برای آلارم و چک کردن پیامم تو آخر هفته ازش استفاده کنم

امیدوارم موفق باشیم:)))

🥞☕️✨️
تجربی🚶‍♀️ گاهی به سرم میزنه کلا بیخیال دانشگاه رفتن بشم برم دنبال علاقه‌ام که موسیقیه ولیخب واسه ا ...

هیچ علاقه ای نداری؟

خب دنبال علاقت برو براش وقت بزار و برنامه ریزی کن،حیفه:))

من خودم به گیتار،پیانو و ویولن زدن علاقه دارم

در ضمن بگم که بلد نیستم کار با هیچکدوم رو ولی شاید چند ماه بعد با حقوقم بتونم پس انداز کنم و بخرم بعد یاد بگیرم 

در هر صورت دنبال علاقت برو،هرچند که علاقه ما آدما متغیره مثلا بچه که بودم وکیل میخواستم بشم،اما الان فرق کرده

الان نشد چند سال بعد،ما تازه اوایل جوان بودنمونه:))

کلی وقت داریم تا کارایی که میخواییم رو انجام بدیم

دارم سخت درس میخونم ایشالا بشه من گوشی رو کلا از خودم دور میکنم چون وقتی میرم سرش یکی دو ساعت قشنگ ...

وای آره،امیدوارم:))

دلم میتواد چندسال بعد بیام این تاپیک رو ببینم و بخندم به دغدغه هام.

هیچ علاقه ای نداری؟ خب دنبال علاقت برو براش وقت بزار و برنامه ریزی کن،حیفه:)) من خودم به گیتار،پیا ...

برای ورود به دانشگاه باید یه ساز بلد باشم که نیستم

اینجا هم همچین مجهز نیست که راضیم کنه هزینه‌اش هم کم نیست

برای ورود به دانشگاه باید یه ساز بلد باشم که نیستم اینجا هم همچین مجهز نیست که راضیم کنه هزینه‌اش ه ...

یادمه معلم ریاضیمون میگفت که تو دانشگاهِ خوب که برید میتونید دنبال علاقتون هم برید

چون دانشگاهای خوب امکانات دارن و شما میتونید رشته ی مورد علاقتون رو ام دنبال کنید

اگه زبان بلدی کنکور زبان بده و یه کاری بکن حیفه.

یادمه معلم ریاضیمون میگفت که تو دانشگاهِ خوب که برید میتونید دنبال علاقتون هم برید چون دانشگاهای خو ...

دلم نمیخواد تو دانشگاه زبان بخونم یا یه رشته‌ی مهندسی یا همون تجربی ببینم چی میارم

حرف معلمتونم واسه همه صدق نمی‌کنه به خیلی چیزا بستگی داره رشته‌ات سنگین باشه دیگه فکر نکنم وقتشو داشته باشی