2777
2789

واقعا خسته شده بودم اصلا کلافه ام شوهرم بهم توجه نمیکنه معلوم منو دوست نداره اصلا واقعا دلم شکسته اون فقط مامانشو دوست داره نشون میده واضح که همه زندگیش مامانشه منم طاقت ندارم گذاشتم اومدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا شما هم برای زندگیتون قدمی بردارید. از مطالعه شروع کنید؛ کتابهایی که مخصوص روابط زناشویه. 

ببینید اشکال کارتون کجاست. نمیگم الزاما شما اشتباه عمل کردید با رعایت یک سری دستورالعمل ها میتونید آقا رو با خودتون همراه کنید. کتابهایی مثل مردان مریخی زنان ونوسی، راهنمای زنان برای شناخت مردان ....

اگه قصدت جدیه برای طلاق بمون وگرنه مسخره ترین کار رو کردی. اگه میخای منتظر بمونی بیاد دنبالت ممکنه هیچوقت نیاد و خودت با دست خودت عملا زندگیت و نابود کردی

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
مامانش خونه ماست خیلی بهش توجه میکنه حتی براش لقمه میگیره من اعصابم خورد میشه ، مامانش خونه نداره مج ...

چرا خونه نداره؟از اول با شما بود؟بچه دیگه ای نداره

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁