2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐🤦🏻‍♀️

من شوهر ندارم ولی مامانم هیچوقت راضی نمیکرد کار خوشو میکرد، اگه ام ‌نمیشد بیخیالش میشد.تهش دو دقیقه حرف یمزد با حرف راضیش کنه. ولی معمولا مهم نبود براش.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

میرم انجامش میدم بعد دوبار میگه چرا رفتی و یادش میره🤣

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

کافیه چیزی رو بخواین همسر هم باید بپذیرند 

و ذکر و ورد لازم نیست عزیزم 

البته خانوم هم باید اهداف معقول و قابل اجرایی داشته باشند 

و کلا با مشورت و احترام به دیدگاه هم دیگه خیلی از مسائل قابل حل هستند

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

قبل رفتن برای مذاکره حتما بسم الله الرحمن الرحیم میگم و بعد ب صورت تقاضا مطرح نمیکنم چون اونو تو جایگاه رد کردن یا قبول کردن میزارم برای همین حالت خبری میگم مثلا فردا تا شب میرم خونه دوستم ،ب نظرت تا اونجا چقدر راهه با اسنپ برم ؟!! این کمک خواستن اون رو از دلیل رفتن چرایی رفتن یا رد درخواست دور می‌کنه ،،،قلق شوهر من اینه،بعدم اصرار اصلا نمیکنم چون بدتر فکر می‌کنه چیه ،،،بگم و بگه نه،منم میگم اوکی و باز چند ساعت بعد 

اسرار زیاد واینکه تا میتونم از خوبیای اون کار میگم بالأخره راضی میشه

من بخوام زیاد بگم میگه چقدر گیری سر این قضیه 😂😂 بکاری بخواد انجام بده و به دلش باشه میده اما اگه نخاد انجام بده هیچ جوره زیر بار نمیره 

اگ کاری باشه ک ۱۰۰درثد مخالف باشه هیچ‌جوره... حرفشو بزنم میگه نههههه دیگه حرفشو نزن بحث نکن

ولی اگ‌چیزی باشه ک ۷۰؛۸۰درصد مخالف باشه ک باتشر و قهر و بلند بردن صدا و با گفتن جمله ریدم تو این زندگی قبول میکنه و‌قربون صدقمم میره 🤔🤣🤣🤣

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...