2777
2789
عنوان

توصیه هاتون برای کسی که تازه وارد دانشگاه میشه!؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 61 پست

رشته مهمه دیگ 

ولی خوب درس بخون من سر سری گرفتم نابود شدم یکم

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چند نفر که زرنگ هستن دوست شو

اینطوری از اخبار عقب نمیمونی

درس بخون و درس بخون و درس بخون

سعی کن مقاله بنویسی طول تحصیل

لازم نیست مانتو هی عوض کنی یا نگران این باشی که مثلا تغذیه نخوری بین کلاس ها که بقیه مسخرت کنن.. اصلا این ها برات مهم نباشه. بااعتماد به نفس باش. خوراکی اگر لازمه بخوری قندت بیاد بالا بخور. ساده باش. دقیقا جزوه بنویس از بقیه هم کمک بگیر

برای اینکه یادم بمونه   با احمق ها بحث نکن. 
تا دیر نشده اسم کاربریت رو عوض کن باور کن اینو میزارن ابهتشون بره بالا بدتر ما مسخرشون میکنیم

عزیزم من برای ابهت نام کاربریمو این نذاشتم 

برای اینکه بتونم در آینده تجربه هایی ک از دوران کنکور داشتم یا ی سری نکته هارو بگم بلکه کمکی باشه برای کنکورهای اینجا

من ن اینستا و ن تلگرام و ن هیچ جای دیگه این نام کاربریمو نذاشتم

صَبر!💎🦋کاربری دست دونفره👭
عزیزم من برای ابهت نام کاربریمو این نذاشتم  برای اینکه بتونم در آینده تجربه هایی ک از دوران ...

عزیزم منم حسود نیستم که برای خودت گفتم چون اکثریت همین دید رو دارن میتونستی داخل امضاتم بنویسی ولی خب اگه خودت میخوایش بیخیال