nooran مدیر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 796 عنوان اطرافتون آدمکاریزماتیک دارید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 41 پست جاری من خیلی کاریزماتیکه..یعنی با وجود همه عیبهاش ؛ همه از جمله خودم دوست داریم باهاش در رابطه باشیم.برام عجیبه چرا ؟شما فرد کاریزماتیک اطرافتون دارید ؟ 1402/06/26 | 16:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nooran مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 796 من خودم از این مدل آدما خوشم میاد: شمرده صحبت میکنن حرفاشونومعنی داره و چرت و پرت نمیگن شوخیای بی ... منم همیشه از این لیستا داشتماما این جاریم خیلی لیستمو زیر سوال برد.همیشه ما شنیدیم کسی که زیاد حرف بزنه ابهت و احترامش میرهاما این آدم کلا با همه هم در حال گفتگو هستاما همیشه همه تو صف اند که باهاش همصحبت بشن🤣🤣
آنشرلی_با_موهای_جوگن عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 16308 جاریه دیگه😅😅 خیلی پذیرش این همه موفقیتش برام سخت بود🤣🤣🤣 از شما بزرگتره؟اول کدومتون عروس خانواده شدین؟
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19426 جاریه دیگه😅😅 خیلی پذیرش این همه موفقیتش برام سخت بود🤣🤣🤣 خدایاااا🤣🤣🤣🤣🤣چ موفقیتی اخههههه 🤣 تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
nooran مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 796 خدایاااا🤣🤣🤣🤣🤣 چ موفقیتی اخههههه 🤣 فکر کن مادرشوهر من با هیچچچگ کسی آبش تویه جوی نمیره اما مرید جاریم هست
nooran مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 796 از شما بزرگتره؟اول کدومتون عروس خانواده شدین؟ بله ۳ سال بزرگتره از مناما من زودتر ازدواج کردم
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19426 فکر کن مادرشوهر من با هیچچچگ کسی آبش تویه جوی نمیره اما مرید جاریم هست کار خودتو بکن الکی حرص نخور جانم اصن مرید باشه ..خو ک چی؟اصن ک چی تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
nooran مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 796 کار خودتو بکن الکی حرص نخور جانم اصن مرید باشه .. خو ک چی؟ اصن ک چی الان که برام مهم نیستاما قبلا ها همش میگفتم این به این خوبی که نشون میده نیستدرستم بود به اون خوبی نیستواسه همین گفتم خیلی سعی کردم روش عیب بزارم😁اما جذابیتش جالبهیعنی حتی الان همه هم میدونن به اون خوبی نبود اما همچنان مجذوبشن
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19426 الان که برام مهم نیست اما قبلا ها همش میگفتم این به این خوبی که نشون میده نیست درستم بود به اون خو ... دقیقا میفهمم ...چون ی نفر هس اینشکلی دور و برم تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
آنشرلی_با_موهای_جوگن عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 16308 الان که برام مهم نیست اما قبلا ها همش میگفتم این به این خوبی که نشون میده نیست درستم بود به اون خو ... جاری کوچیکه منم چون شوهرش ته تغاریه خیلی هواشو دارن.منم خودمو کشیدم کنار
nooran مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 796 جاری کوچیکه منم چون شوهرش ته تغاریه خیلی هواشو دارن. منم خودمو کشیدم کنار من همیشه فکر میکردم مادرشوهر من انقدر به من بدی کرد و کمتر آدمی مثل من گدشت داره عروسای بعدی میخوان چکار کننداما بعد یه جاری نصیبم شد که تازه همهههه باهاش خوب برخورد کردند اونم بدون هیچچچ گذشت و کار خاصی از جانب اون
آنشرلی_با_موهای_جوگن عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 16308 من همیشه فکر میکردم مادرشوهر من انقدر به من بدی کرد و کمتر آدمی مثل من گدشت داره عروسای بعدی میخوان ... احیانا شما فامیل نبودین و ایشون غریبه؟
آنشرلی_با_موهای_جوگن عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 16308 من همیشه فکر میکردم مادرشوهر من انقدر به من بدی کرد و کمتر آدمی مثل من گدشت داره عروسای بعدی میخوان ... من نمیدونم چم شده جدیدا کینه ای شدم.اصلا دلم نمیخواد برمخونه مادرشوهرم.انگار دارممیرم که کشته بشم.🤦♀️