2777
2789
عنوان

حامله گی با ریسک بالا

219 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه من تقریبا ۱۷هفته هست باردارم و ۲روزه خون ریزی دارم با درد شکم که دیروز رفتم دکتر و دکتر چک کرد گفت مشکلی نداره و بچه هات سالمن ولی گفت فقط باید استراحت مطلق بشی و هیچ فعالیتی نکنی چون حامله گی با ریسک بالا داری و نباید به خودت فشار بیاری بچه ها به نظرتون چیکار کنم من بارداری اولم هست و هیچ تجربه ای ندارم خیلی میترسم خون ریزی دارم ولی خیلی کم شده از موقعی که رفتم دکتر ولی درد شکمم بهتر نشده و زیر شکمم در طول روز درد داره به نظرتون بخاطر چیه و چیکار کنم لطفا کمکم کنید

دوقلو؟سرکلاژی؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

سلام باید شیاف میداد لکه بینی نداشته باشی

خودتم یه تمیزکار بگیر کارات رو بکنه و بخودت فشار نیار

شاید عفونت واژن داری که درد داری باید معاینه میکرد ودار‌ میداد

تغذیه ات مهمه

استرس هم نداشته باش تا دوقلوهات خوب وزن بگیرند

مولتی ویتامین بخور 

غذاهای مقوی ازهمه گروه غذا بخور

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوقلو داری؟

منم تو هفته ۱۱،۱۲ درد زیر شکم به سمت پهلو داشتم،دکترم گفت تو این هفته ها طبیعی نیست،استراحت کردم کلا کارای خونه رو گذاشتم کنار،دردام از بین رفت

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

تا دیر نشده برو اندازه دهانه رحمت چک‌کن زن داداش من اینجور بود دکتر‌متوجه نشد ک‌دهانه رحمش کوتاه و فشار ب رحم‌اومدو خونریز کرد بچش سقط شد سریعا برو سونو گرافی بگو دهانه رحمت چک کنن اگر سرکلاژی بودی سریع دهانه رحمت رو بدوزن...

خدایا مواظب پسر کوچولوم و دختر کوچولوم باش 😍

عزیزم همونجور که دکتر گفته،فقط استراحت مطلق

برا خونریزی هم دارو، و آمپول پروژسترون میدن که بچه جاش سفت بشه خدایی نکرده نیفته

وقتی چترت خداست،بگذار ابر سرنوشت هر چه میخواهد ببارد...

نه سه قلو دارم 

سرکلاژت باید میکردن هر هفته باید امدول پرولوتون بزنی .اندازه طول دهانه رحمت چند بود؟سعی کن مطلق باشی اصلا تکون نخور دسشویی فرنگی رابطه زناشویی ممنوع

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
عزیزم همونجور که دکتر گفته،فقط استراحت مطلق برا خونریزی هم دارو، و آمپول پروژسترون میدن که بچه جاش ...

اره عزیزم من حدود یک ماه میشه استراحت میکنم و هیچ کاری انجام نمیدم و کارهای خونم رو مامانم و خواهرام انجام میدن نمیدونم چرا همچین دردی گرفتم ولی دکتر تست کرد میگه هیچ مشکلی نداری چون سه قلو بارداری باید استراحت مطلق بشی چون حاملگیت خطر داره و دارو داد بهم بهتر شده خون ریزیم 

سرکلاژت باید میکردن هر هفته باید امدول پرولوتون بزنی .اندازه طول دهانه رحمت چند بود؟سعی کن مطلق باشی ...

اصلا تکون نمیخورم و من حالم خوب بود حدود۳الی۴روز پیش نزدیکی داشتم و از اون موقع خون ریزیم شروع شد و دکتر رابطه زناشویی رو برام ممنوع کرده بود از اول 

اصلا تکون نمیخورم و من حالم خوب بود حدود۳الی۴روز پیش نزدیکی داشتم و از اون موقع خون ریزیم شروع شد و ...

رابطه اصلا ندلشته باش حتی تحریک شدنن برات خوب نیست.باید سرکلاژت میکردن سه قلو ریسکش بالاست دارو چی داده بهت الان.دوفاستون یا شیاف هم مصرف داری