2777
2789

دو روز بود که بیمار شده بودم .

کفتگی شدید بدن .

و درد شدید و سنگینی بیش از حد سرم ‌.

فک میکردم چن تا وزنه از سرم اویزون کردن.

وقتی سجده میکردم این سنگینی چنان فشار میاورد به سر و گلوم که غیر قابل تحمل بود.

دیشب دل و زدم به دریا .

قبل خواب قطره مرزنجوش ریختم تو بینی.

چنان وحشتناک میسوختم که فک میکردم مث اژدها همون لحظه آتش پس میدم.

بی اختیار اشک میریختم و خودمو فحش میدادم.

نزدیک ۱۵ دقیقه مث مرغ پرکنده شده بودم.

از بینی هوا رو میکشیدم از دهان میدادم بیرون🤣🤣🤣

چون از همونجا میدادم میسوختم.

بالاخرا بعد ۱۵ مین کم کم اروم شدم.

و صب تمام ترشحات سینوسی سینوزیت .گلو و...

هر چی بود کلی تخلیه شد.

الان کوچک ترین دردی هم ندارم .انگار نه انگار.

البته اینم بگم من کلا دکتر نمیرم .

با دمنوش و این چیزا درمان میکنم.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

از کجا خریدی؟ من والا دکترم میرم فعلا درمان نشدم چند وقته گوشم درد میگیره و یه چیزی تو بینیم انگار جرقه میزنه و یه دفعه اشکم سرازیر میشه از شدت دردی که تو سرم میپیچه..‌. فعلا نتونستم برای این مورد آخر دکتر برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا خریدی؟ من والا دکترم میرم فعلا درمان نشدم چند وقته گوشم درد میگیره و یه چیزی تو بینیم انگار ج ...

برای گوش قطره فیجن بگیر .کلا مجاری گوش رو رو شستشو میده و هر چی هست پس میده بیرون .هفت شب استفاده کن.

برای بینی هم بنفشه ی کنجدی هس .برای حساسیت های معمولی و سردردهای ساده .

ولی مرزنجوش خیلی قویه.

ارزش امتحان کردن داره.

از عطاری گرفتم عزیزم.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
حاضر نیستم واسه همون ربع ساعتم دردشو تحمل کنم😢

مجبور باشه انجامش میده.

چون من دوس ندارم یه هفته ده روز تشک پهن کنم اویزون گوشه اتاق بشم .عوضش ربع ساعت رو ترجیح دادم.

خدا روشکر الان خیلی خیلی بهترم

ببخشید عزیز واقعا خوب میکنه الان من از شدت بدن درد سردرد گلودرد نمیتونم تکون بخورم یعنی حس میکنم دا ...

اول یه دونه مرزنجوش دم کن بخور.

مرزنجوش برای بیماریهای قسمت سر هست.

بله تاثیر داره .

حتما شب استفاده کنید بخوابید.

برای بدن درد هم جامع امام رضا با اب عسل بخورید.

برای تقویت بدن و کمتر سرماخوردگی حتما داروی امام کاظم بخورید.بصورت پودر هست یه قاشق چایخوری میخوری تمام.

موقع بیماری هر روز .

اینجور مواقع ها هر ۱۰ روز.

من خودم مریض بشم هر دو سه ساعت هم خوردم .خیلی خیلی موثره .

دمنوش ها رو به یکباره سر نکش .قورت قورت بخور و حتما یک قاشق عسل بزن توش .

و اب نمک هم یادت نره قبل هر غذا خوردن گلوت رو تمیز کن.

اول یه دونه مرزنجوش دم کن بخور. مرزنجوش برای بیماریهای قسمت سر هست. بله تاثیر داره . حتما شب ا ...

ممنون عزیزم دستت درد نکنه

جامع دارم به من گفت با آویشن و ختمی پنیرک دم کن بخور 

دور از جونت من از مرداد هر روز انواع ویروس و گرفتم 

ممنون عزیزم دستت درد نکنه جامع دارم به من گفت با آویشن و ختمی پنیرک دم کن بخور  دور از جونت م ...

اره دم کن دمنوش ها رو .

بعد اندازه ی یه لپه بردار از جامع مث قرص قورت بده .

چون خیلی خیلی  تلخ هست توی دمنوش حل نکن.

اره دم کن دمنوش ها رو . بعد اندازه ی یه لپه بردار از جامع مث قرص قورت بده . چون خیلی خیلی  تل ...

خیلی لطف کردین عزیزم

بخدا خوب بشم با همینا دعات میکنم

چند بار دکتر رفتم یه روز خوبم باز از اول شروع میشه بقولی گیر کرده سرماخوردگی تو بدنم

خیلی لطف کردین عزیزم بخدا خوب بشم با همینا دعات میکنم چند بار دکتر رفتم یه روز خوبم باز از اول شرو ...

خاهش میکنم عزیزم.فدات.

اگه زود زود سرما میخوری سیستم ایمنی بدنت ضعیفه.

شما حرف منو گوش کن  برو داروی امام کاظم بخر .

وقتی مریضی هر روز  دوسه بار و وقتی سالمی هر ده روز بخور .

ببین چقد بهت تاثیر میزاره.

شوهر منم زود زود سرما میخوره .چون فقط انتی بیوتیک استفاده میکنه و دکتر و سرم و.... و اعتقادی نداره.

هر دوهفته یکبار هم مریض میشه و روز از نو روزی از نو.

ولی گوش شیطون کر منو پسرم الان ۴  ۵ سالی میشه که روی دکتر رو ندیدیم.

ما حتا اون دوسال اوج کرونایی  کرونا هم نگرفتیم.

انشاالله زودی خوب میشی .

خاهش میکنم عزیزم.فدات. اگه زود زود سرما میخوری سیستم ایمنی بدنت ضعیفه. شما حرف منو گوش کن  بر ...

ممنون عزیزم یه دنیا یه جا رو میشناسم امروز میرم میپرسم که داره داروی امام کاظم نداشت موادش میگیرم خونه درست میکنم 

به یکی پیام دادم برای قطره جامع مرزنجوش نوشته روغن مرزنجوش داریم همون هست یا فرق داره 

خاهش میکنم عزیزم.فدات. اگه زود زود سرما میخوری سیستم ایمنی بدنت ضعیفه. شما حرف منو گوش کن  بر ...

معذرت برای گرفتگی صدا چی خوبه الان شوهرم بیشتر از دوماهه بعد سرماخوردگی صداش گرفته باز نمیشه انواع شربت 

انواع آمپول چرک خشک کن استفاده کرده  ولی بی فایده

ممنون عزیزم یه دنیا یه جا رو میشناسم امروز میرم میپرسم که داره داروی امام کاظم نداشت موادش میگیرم خو ...

نه اون نیس .

فرق داره .

اگه مرزنجوش داری مقداری مرزنجوش رو تو اب بجوشون تا اندازه ی یه قطره چشمی ابش بمونه 

خنک که شد 

بعد جامع امام رضا رو بریز توش حلش کن .

و بریز تو قطره استفاده کن.

این میشه قطره مرزنجوش جامع

معذرت برای گرفتگی صدا چی خوبه الان شوهرم بیشتر از دوماهه بعد سرماخوردگی صداش گرفته باز نمیشه انواع ش ...

دمنوشهایی مث مرزنجوش پنیرک ختمی اویشن .عناب 

حتما با اب عسل خوبه 

تو یه لیوان اب جوش  یه قاشق اب عسل و اندکی زنجبیل بریز تا ملایم بشه و قورت قورت بخوره .

یا یک روز درمیان دارچین هم میتونی استفاده کنی.

اب سرد اصلا نخوره .اب جوشیده در دمای خونه ملایم شده باشه  استفاده کنه .آب کلر دار نخوره اصلا. .بستنی اینا نخوره .

احتمالا در دوره ی سرمخوردگی زیاد سرفه میکرده .حساس شده .