2777
2789
عنوان

بنظرتون سایت خیلی مسخره نشد؟☹️

1046 بازدید | 79 پست

کاربرای فعالی مثل @هی_ زندگی و @صدفتونم و @سمپادی_مملکت و دوستانش همه رو تعلیق کردن ،

دلیلش چی بود واقعا🤔

مثل اینکه بین دوستانشون بحثی پیش اومده و اینا بی دلیل تعلیق شدن 

نی نی یار: مشکل داری؟مشکل داری؟!!ماداریم اینجا زحمت میکشیم

واقعا😅

اصن دلم سوخت برای بچه هاشون

یه تاپیک هزار و خورده ای صفحه ای داشتن ، همشونو تعلیق کرد نی نی یار پنج😅

مخصوصا هی زندگی که کلی زحمت کشیده بود برای کاربریش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا😅 اصن دلم سوخت برای بچه هاشون یه تاپیک هزار و خورده ای صفحه ای داشتن ، همشونو تعلیق کرد نی ن ...

اینحا نباید اکیپ تشکیل بدی 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

خودشونو دوستاشون فهمیدن چرا تعلیق شدن🤕تاپیک نزن که تعلیق نشی عزیزم😂🤧خطر در کمینه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

تا ی حرفی بزنی بی جنبه ها گزارش میزنن انگار تو زندگی زورشون فقط اینجا میرسه هیچ تاپیک عقیدتی سیاسی نبود ک استارتر تعلیق نشه یا کسایی ک خلاف حرفشون چیزی بگه تعلیق نشه

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
تا ی حرفی بزنی بی جنبه ها گزارش میزنن انگار تو زندگی زورشون فقط اینجا میرسه هیچ تاپیک عقیدتی سیاسی ن ...

بی جنبه بازی نیست کلا یه عده کوچیکترین چیزیو تحمل ندارن خب قوانینم ک به نفعشونه 

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤
من از ۹۸ چک میکردم و اولین کاربریم برا تیر ۹۹ خیلی فرق کرده اوضاع کاربرا کمتر شدن دعوا بیشتر شده&nbs ...

بله 

درسته که کسانی که دعوا کردن باید بهشون اخطار داده بشه یا تعلیق بشن

ولی نه اینکه دوستانشونو که هیچ نقشی تو اون دعوا نداشتن

من خبر دار حالشون بودم ، خیلی اذیت شدن