2777
2789
عنوان

خونه برادرهمسرم بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 48 پست

چه میزبان پرویی!!!!

حالا من اصلا دوست ندارم کسی خونم کار کنه وسواس نیستما ولی دلم نمیخواد دیگه خودم بهتر میدونم وسایلم کجاست و چیکار باید بکنم.

هرکسی قلق خونه خودش دستشه.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این دیگه جدید بود 😑په چرا مهمون دعوت می کرد 

میگفتی قرار بود من کار کنم خو دعوتش میکردم خونه خودم

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

تاپیک پر بازدید رو خوندم رفته بود خونه عروس وخونه کثیف بوده...شما هم که رفتید خونه جاری و میزبان کار ...

از صبح هیچی نمیتونم بخورم هی لباس زیر تو توالت میاد جلو چشمام تهوع میگیره منه

آخر عاقبت این قمار جان مرا میکشد......💔😪

چه میزبان پرویی!!!! حالا من اصلا دوست ندارم کسی خونم کار کنه وسواس نیستما ولی دلم نمیخواد دیگه خودم ...

افرین دقیقا منم همینجور اصن دوست ندارم کسی تو خونم کار کنه 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

ما برای دور همی ها همه کمک می کنن

مثلا ممکنه صاحبخونه نشسته باشه یکی از مهمان ها چای بریزه

ولی برای مهمونی اصلا خوشم نمیاد که بدون نظم پیش بره

و میزبان نتونه کارها رو درست مدیریت کنه

اونی که مهمونی می گیره باید فکر همه جا رو بکنه و روی مهمون حساب باز نکنه

خیلی زشته که مهمون با لباس مهمونی و کفش پاشنه دار بخواد توی پذیرایی کردن کمک کنه

خوب غذا درست کرده دیگه، بعدش بنظرم تو دور همی همه باید دست به دست هم بدن، مهم خوش گذشتنه و دور هم بو ...

نه خودشم غدا درست نکرده خواهر 😐

بله همه کمک کنن و میزبان نفراصلی . نه اینکه میزبان بشینه بقیه بکنن. اینجوری دیدی اصلا فک کن شما بشینی مهمونات کارارو بکنن

parasoo1989@
اون میاد خونتون کمک نمیکنه؟

ببین بحث کمک کردن فرق میکنه.  نه اینوه من میزبان بشینم توا مهمان پاشی واسه من ظرف بشوری خشک کنی سفره بندازی پذیرایی کنی چای بیاری غدا بکشی...

نه ایشون اصلا کمک نمیکنه ب کسی 

parasoo1989@
عجب آدمیه شاید ازش میترسن. البته من با خانواده ی شوهرم‌راحتم‌بیان خودشون راحتن دیگه این حرفارو ندار ...

اره میترسن دقیقا. البته ازون نه ها. از آبروشون میترسن. میترسن ک دختره بذاره بره مثل همیشه حرفشون بیفته تو مردمواسه همین بااااج میدن .تاحدی ک میگم مادرهمسرم عین کارگرنظافتی خدماتی کارمیکرد. 

parasoo1989@