2777
2789
بله کمی تخفیف داشتن نه ب اون صورت

منم گفتم همون پونزدهم یا چهاردهم برم ک ببینم واقعا همونجا میریزن خخخ پس الان یکی اومده تو تاپیکم میگه ریختن ببینم منظورش چیه

یک عدد چپی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودر سافتلن ۳ کیلویی    ۱۲۷هزار تومن

ماکارونی زر ۶ عدد           ۱۴۱ هزارتومن

شامپو پرژک گردو           ۴۵ هزار تومن

مربای آلبالو یه شیشه بزرگ   ۵۰ هزار تومن

عسل ۱کیلو و نیم        ۱۵۲ هزار تومن

لوبیا چشم بلبلی یک کیلو   ۵۶ هزار تومن 

چند تاش رو نوشتم که قیمت ها رو مقایسه کنی طرف هم واقعا ب خطه نمیشه خوند

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 
عزیزم برعکسه عکست. هیچی معلوم نیس. تاره

آره گلم میدونم پایین برات چند تاش رو نوشتم

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫