عزیزم همونجا با تخفیف حساب کردن؟ ما رفتیم کوروش میگه الان خرید کنید به ازای ششصد تومن قبل پونزدهم ما ...
تخفیف رو نمیدونم ولی قیمت هاشون واقعا خوب بود
راجب ا۵۰ هم ما اولین بار که خرید کردم ماه بعد به اضای هر نفر ۱۲۰ تومن اضافه کرده بودن
کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ینی ماه بعد علاوع بر یارانه قبلی نفری۱۲٠هم اضافه ریخته بودن؟ تونستید همشو نقدی بگیرید؟
آره یارانمون رو اضافه کردن ولی راستش نقدی نگرفتیم بدونیم ما که کالا میخریم پول نقد میدن یا نه دیگه شوهرم میره همشو وسایل میره
کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫
چون من تا حالا برای خونه خرید نکردم از قیمت ها اطلاع ندارم همیشه شوهرم میخره اگه بخوای عکس لیست رو بدم قیمت هاش رو نوشته مقایسه کن
دوربین عقب گوشیم شکسته از دروبین سلفی گرفتم ولی فر نکنم بتونی بخونی چون دستخوش هم بده عکس رو میزارم ولی خودم روی لیست رو مینوسم میفرستم الان