2777
2789

داره لحظه شماری میکنه همش از مدرسه حرف میزنه میگه برام این غذا رو درست کن این کارو کن به اینا که فکر میکنم دستم شل میشه وگرنه به خدا قسم  همیم الان خودمو خلاص میکردم 😭😭😭😭

تو رو خدا برای آرامش دلم دعا کنین 

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

زنگ بزن ۱۴۸۰ مشاوره رایگان

مرکز مشاوره آرامش ماله نیرو انتظامیه مراکز استان ها دارن ، شهرستان ها رو خبر ندارم. اکثر خدماتش رایگانه یا نهایت ۵ تومن بگیرن 

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
خب مشکلش چیه؟ 

اون مشکلی نداره مشکل مادرشوهره منه نه شرایطش رو داریم از اینجا بریم نه چیزی فقط زره زره داره جونمو میگیره الان تنها چیزی که میتونه منو از اینجا نجات بده مرگه اونم فکر نیکنم میبینم دخترم مونده کی قراره بعد من اونو ببره مدرسه کی بهش غذا بده

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ... خیلی بگو

پآیین گفتم