2777
2789

ببینبد کنار نافم سمت راست.انگار ک مثلا دستو نیشگون بگیری ببین بعدش چجور دردی داره روی پوست؟اونجوردرد دارم.انگار شکمم ب جایی خورده درد میکنه.

تا ۳ یا۲هفته پیش همچین دردی زیر دلم بود.الان کنار نافم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انگار یکی رگمو نیشگون میگرفت ولی دائمی نبود ،،هرازگاهی بود عادی بود

راستی گهواره نصب کن خیلیییی کمکت میکنن،اینجا همش خیانت و تاپیک مدرسس

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
گهواره؟اشتراکی نیست؟

ن گلم من اونجا رو نصب کردم همه باردار و اطلاعاتشون عالی 

نصبش کن و راحت مشکلتو بگو

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
نه.نگفتم.همش میگم یعنی چی اخه منکه شکممو کسی نیشگون نگرفته یا ب جایی نخورده‌. میگم اینا محل اتصال ج ...

والا من نمیدونم 

تا حالا حامله نشدم اما حتما به دکترت بگو بعید میدونم چیزی بلشع اما در کل بگی بهتره یه وقت بگیر برو پیشش

مرسی عزیزم الان نصب میکنم.نینی پلاس نصبیدم اما اشتراکش پولیه.سر اولیم پولی نبود

فدات گلم