2777
2789

خیلی حالم بده،،مادرشوهرم همش باهام لج میکنه،،حتی پدر همسرم هم که اصلا خیلی چیزا براش مهم نبود اونم اذیتم میکنه، جلوم میاد میوه میزاره برا جاریم،پسرم ۷ سالشه،من شاغلم،بهم قول دادن بیام نزدیکشون که بچه رو ۳ ساعت بعد از مدرسه نگه دارن،،،منم جا به جا شدم اومدم از محل کارم روزی ۵ ساعت تو راهم،حالا هر بار یه حرف میزنه که میگیرم نمیگیرم،،به خدا پا به پا شوهرم دارم کار میکنم حتی یه جفت جوراب هم برا خودم نمیخرم. انگار چشم ندارن ببیننم،به خدا قسم من با کار کردنم دارم جبران بی حمایتی اونا رو پس میدم که حتی یه پوش هم به بچشون ندادن،وگرنه منم میشستم تو خونه از زن بودنم لذت میبرم،

دیروز هم برا اولین باز با ناراحتی از خونشون اومدم بیرون،،

تو یک ماه از این رو به اون رو شدن، نمیدونم کی چه کار کرده که فقط میخواد اذیتم کنه،،

الان قضیه دیروز رو میگم

دیروز ناهار رفتیم اونجا جاریم و خاله همسرم هم اونجا بودن،،من یهو گلودرد گرفتم،،خیلی استرس گرفتم،،هم واسه پسرم هم واسه سرکار که نتونم برم،جاریم هم بعد از ناهار رفت ظرفها رو بزاره تو ماشین،من سه بار رفتم بهش گفتم بزار من کمک کنم همش جلومو گرفت که نه نمیخواد،،،که بعد رفتم دکتر اینترنی زنگ بزنم سریع دارد بگیره،،اومد از اتاق بیرون یهو مادرشوهرم گفت که تو میز رو تمیز نکردی خاله بنده خدا میز رو تمیز کرده،،گفته که که فکر کرده تو تمیز کردی،،جلو خواهرش،،فقط میخواست اون خوشحال بشه،،چون خودش با عروسش مشکل داره،،منم اومدم تو اتاق کلی گریه ام گرفت،،اومد داخل پبش شوهرم که من هیچی نگفتم شوهرم هم میگفت آره این توهم زده،گفتم سه بار اومدم ظرفا رو بشورم عین سه بار اسکاچ رو ازم گرفت،،حالا نمیدونم جاریم هم انگار بدش نمیومد من اون وسط خراب بشم که نمیزاشت بشورم،،اومدم خونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار راحتت ‌کنم ادما قدر خوبی نمیدونن اینو من بهت میگم که به همه خوبی کردم میدونی چرا چون ادما خودخو ...

من مشکلم اینه که نمیخوام کدورت باشه،،مشکلم اینه که این همه عوض شدن یهو از کجا اومد

بخدا انقدر از صبح رفتم مهمونی راه انداختم،،آنقدر خونه تکونی کردم

چرا خب چرا به خودت فرصت اسراحت نمیدی انقدر به خودت سخت میگیری توقع نداشته باش قوم همسرت برات دلسوزی کنن ی زن قوی باش میدونم که هستی زیادی خوبی کنی فکر میکنن وظیفته 

من مشکلم اینه که نمیخوام کدورت باشه،،مشکلم اینه که این همه عوض شدن یهو از کجا اومد

یکم فضا بده شاید بهتر بشن 

تو میخوای کدورت نباشه اما مهم اینه که اونا هم اینو میخوان 

توام عین منی 

توی زندگی خوب باش و خوبی کن برای حال دل خودت چون تو این ویژگی رو داری که خوب هستی و خوب باشی 

ولللییییییی 

دیگران رو پر توقع نکن، یه سری کار ها لازم نیست برای بعضی ها انجام بدی چون بعد یه مدتی یادشون میره تو داشتی لطف میکردی و فکر میکنند که وظیفه ات هست 

به خودت اهمیت بده و حتما برای خودت هم خرج کن 

وقتی کسی باعث رنجش ‌شما میشه، گاهی وقت ها لازمه که بطور مستقیم و با بدون نیش و کنایه و در موقعیت مناسب با احترام بیانش کنی 

( خلاصه همیشه در دسترس بودن  و برای همه ممنوع)

چرا خب چرا به خودت فرصت اسراحت نمیدی انقدر به خودت سخت میگیری توقع نداشته باش قوم همسرت برات دلسوزی ...

همیرم ۸ سال بدون اطلاع من،،یعنی قبل از ازدواجمون تا پارسال به قرص اعتیاد داشت،،بخدا یک ماه کنارش بودم ترکش دادم،،از جون دلم دارم واسه زندگیم تلاش می‌کنم بدون اینکه یه تیکه طلا برا خودم داشته باشم،،بعد زبونشون هم سه متره،انگار وظیفه ام بوده

توی زندگی خوب باش و خوبی کن برای حال دل خودت چون تو این ویژگی رو داری که خوب هستی و خوب باشی  ...

حالم خیلی بده دوستم،،از یه طرف بخاطر بچه مجبورم گردنمون کج کنم،،از یه طرف هم دارم خودمو نابود میکنم

یکم فضا بده شاید بهتر بشن  تو میخوای کدورت نباشه اما مهم اینه که اونا هم اینو میخوان  تو ...

احساس میکنم چیز خودشون کردن که بچه ام رو نگیرن،،بخدا پسرم حتی دز یخچال بدون اجازه باز نمیکنه

حالم خیلی بده دوستم،،از یه طرف بخاطر بچه مجبورم گردنمون کج کنم،،از یه طرف هم دارم خودمو نابود میکنم

اول باید خودت اوکی باشی 

تا بتونی از بچه هم بخوبی مراقبت کنی خواهر 

همیرم ۸ سال بدون اطلاع من،،یعنی قبل از ازدواجمون تا پارسال به قرص اعتیاد داشت،،بخدا یک ماه کنارش بود ...

خب نگفتی چرا این موضوع رو از تو پنهان کرده ؟بخدا از روی تجربه بهت میگم زیادی خوب باشی هیچ کسی نمیگه چه آدم خوبی همه خودشونو زرنگ میدونن اخرشم طلبکار درمیان 

اول باید به خانوادش میگفتی چرا همچین چیزی رو ازت پنهان کردن اونوقت قدر اینکه تروش دادی رو میدونستن هرچند همینم وظیفه اونا بوده 

میفهمم تو با قلب خودت داری پیش میری