2777
2789

فردا برو اداره کار و درخواست وام مشاغل خانگی بده مدرکت رو هم ببر  تا ۱۰۰ میتونی بگیری بسته به نوع مدرکت ،سودش ۴ درصدم هست نهایت یکماهه بهت میدن چون الان بودجه اومده برای مشاغل خانگی 

فردا برو اداره کار و درخواست وام مشاغل خانگی بده مدرکت رو هم ببر  تا ۱۰۰ میتونی بگیری بسته به ن ...

من رفتم کافی نت ثبت نام کردم واسم پرونده مالیاتی نشکیل داد و گفت باید بیان کد پستی رو تایید کنن ک هنوز نیومده .شما گرفتین ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم کافی نت ثبت نام کردم واسم پرونده مالیاتی نشکیل داد و گفت باید بیان کد پستی رو تایید کنن ک هن ...

من پارسال گرفتم   کدپستی رو که خود سیستم باید تائید کنه    دنبال کارات باش کسی بفکر کسی نیست 

من پارسال گرفتم   کدپستی رو که خود سیستم باید تائید کنه    دنبال کارات باش کسی بفکر ک ...

بخدا کافی نت ازم ۲۱۰ تومن گرفت گفت فردا میان تایید میکنن الان یه هفته ست هنوز نیومدن .ممنونم

ای داد بیداد 😐😐😐 الکی پول ازت گرفته     حالا برو پیگیر باش حتما

چشم حتما .واسه شما اصلا نیومدن کد پستی رو حضوری تایید کنن؟؟واسه بازدید چی ؟و اینکخه باید فاکتور خرید ببریم؟ببخشید توروخدا انقد سوال میپرسم چون کسی رو ندارم ازش اطلاعات بگیرم تو گوگل هم خیلی سرچ میکنم چیز خاصی نمیاره

چشم حتما .واسه شما اصلا نیومدن کد پستی رو حضوری تایید کنن؟؟واسه بازدید چی ؟و اینکخه باید فاکتور خرید ...

نه برای من بازدید نیومدن و کدپستی هم که نیومدن   فکر کنم کدملی رو بدی تمام اطلاعات و کدپستی میاد بالا و تائید میشه   فاکتورم نبردم  ولی ۲ تاضامن و سفته دادم     من پروانه مشاغل خانگی داشتم بعدم ۴ نفر رو بعنوان پشتیبان معرفی کردم که مثلا اینا دارن برای من کار میکنن  زن داداشامو معرفی کردم   اینجوری ۱۰۰ گرفتم با سود ۴ درصد و ۷ ساله      اونکه باید فاکتور ببری بنظرم وام بنیاد علوی و بنیاد برکته 

نه برای من بازدید نیومدن و کدپستی هم که نیومدن   فکر کنم کدملی رو بدی تمام اطلاعات و کدپستی میا ...

درسته .خیلی ممنون از وقتی ک گذاشتین انشاالله منم بتونم بگیرم چون واقعا بهش احتیاج دارم 

مدرک مشاغل خونگی از کجا بگیرم 

باید بری دوره ببینی   همینجوری نمیدن     یا باید بری کلاسهای فنی حرفه ای شرکت کنی مدرک بهت بدن    یا اگه هنری داری مثل قالبافی    عروسک بافی    قلاب بافی   حصیر بافی   گلیم بافی    میتونی بری اداره میراث و درخواست کارت مشاغل خانگی بکنی   که اونم ازت تست میگیرن بعد مدرک میدن    بهتره از همون فنی حرفه ای مدرک خیاطی  گلدوزی یا آرایشگری چیزی بگیری    که اونم به وام امسال نمیخوره دیگه میفته برای سال دیگه

باید بری دوره ببینی   همینجوری نمیدن     یا باید بری کلاسهای فنی حرفه ای شرکت کنی مدر ...

سلام میشه منم راهنمایی کنی؟

کارم فروش قهوه بسته بندی شده و شرکتیه پیج دارم بهم میدن مجوز مشاغل خانگی؟ چون فروش تو خونه که مدرکی نداره رشتم نرم افزار بوده

لطفا درخواست دوستی ندید