2777
2789

خیلی حالم بده،،مادرشوهرم همش باهام لج میکنه،،حتی پدر همسرم هم که اصلا خیلی چیزا براش مهم نبود اونم اذیتم میکنه، جلوم میاد میوه میزاره برا جاریم،پسرم ۷ سالشه،من شاغلم،بهم قول دادن بیام نزدیکشون که بچه رو ۳ ساعت بعد از مدرسه نگه دارن،،،منم جا به جا شدم اومدم از محل کارم روزی ۵ ساعت تو راهم،حالا هر بار یه حرف میزنه که میگیرم نمیگیرم،،به خدا پا به پا شوهرم دارم کار میکنم حتی یه جفت جوراب هم برا خودم نمیخرم. انگار چشم ندارن ببیننم،به خدا قسم من با کار کردنم دارم جبران بی حمایتی اونا رو پس میدم که حتی یه پوش هم به بچشون ندادن،وگرنه منم میشستم تو خونه از زن بودنم لذت میبرم،

دیروز هم برا اولین باز با ناراحتی از خونشون اومدم بیرون،،

تو یک ماه از این رو به اون رو شدن، نمیدونم کی چه کار کرده که فقط میخواد اذیتم کنه،،

الان قضیه دیروز رو میگم

از قدیم گفتن دوری و دوستی 

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز ناهار رفتیم اونجا جاریم و خاله همسرم هم اونجا بودن،،من یهو گلودرد گرفتم،،خیلی استرس گرفتم،،هم واسه پسرم هم واسه سرکار که نتونم برم،جاریم هم بعد از ناهار رفت ظرفها رو بزاره تو ماشین،من سه بار رفتم بهش گفتم بزار من کمک کنم همش جلومو گرفت که نه نمیخواد،،،که بعد رفتم دکتر اینترنی زنگ بزنم سریع دارد بگیره،،اومد از اتاق بیرون یهو مادرشوهرم گفت که تو میز رو تمیز نکردی خاله بنده خدا میز رو تمیز کرده،،گفته که که فکر کرده تو تمیز کردی،،جلو خواهرش،،فقط میخواست اون خوشحال بشه،،چون خودش با عروسش مشکل داره،،منم اومدم تو اتاق کلی گریه ام گرفت،،اومد داخل پبش شوهرم که من هیچی نگفتم شوهرم هم میگفت آره این توهم زده،گفتم سه بار اومدم ظرفا رو بشورم عین سه بار اسکاچ رو ازم گرفت،،حالا نمیدونم جاریم هم انگار بدش نمیومد من اون وسط خراب بشم که نمیزاشت بشورم،،اومدم خونه،،

عزیزم هم  از نظر مشاور و هم تجربه خودم بهت میگم... بچه رو هیچچوقت پیش خانواده شوهر نذار.

اول اینکه دو تربیتی میشه..خلق و خوی اونارو میگیره.

دوم اینکه ممکنه با حرفاشون بچتو ازت سرد کنن.

سوم ممکنه با محبت، بچتو ازت دور کنن و ب سمت خودشون جذب کنن.

چهارم راه دخالتشون ب زندگیت باز میشه.

پنجم منت اینکارشون تا آخر عمر روسرت هست..

اصلا ارزشش نداره.

امسال میره کلاس اول

بچه کلاس اول خیلی تو درساش ب کمک شما نیاز داره..

اگه قسط نداری، شغلتو رها کن..چرا اینقدر خودتو بچتو سختی میدی؟

بچتو آواره خونه مردم نکن.

از نظر مالی سختی بکشین یمدت تا شوهرت خودشو جمع کنه.وظیفشه ک تامینتون کنه

خوب چه کار کنم،خیلی قسط دارم،،بمونم تو خونه آب خوردن هم گیرمون نمیاد

کار در منزل سراغ ندارین؟

یا ی شغلی برین ک همون صبح ها ک بچتون مدرسه اس شمام بیرون باشین. یعنی نصف روز برین سرکار..طرف صبح

بعدش باهم برسین خونه. ناهارشو بدی ،تو درساش کمکش کنی

بچه کلاس اول خیلی تو درساش ب کمک شما نیاز داره.. اگه قسط نداری، شغلتو رها کن..چرا اینقدر خودتو بچتو ...

خیلی خیلی قسط داریم،،برنامه ریزی کردیم تا خونه من رانندگی کنم،،هر روز از ساعت ۶ تا ۸ هم بالاش باهاش درس کار کنه،،مدرسه غیرانتفاعی  هم ثبت نام کردم که کیف در مدرسه است،،یعنی همه درسا توی کلاس

کار در منزل سراغ ندارین؟ یا ی شغلی برین ک همون صبح ها ک بچتون مدرسه اس شمام بیرون باشن. یعنی نصف ر ...

همه این کارا رو کردم،،حقوق نمیدن،از صبح تا شب بدنه اینکه آب بخورم به کار تو خونه کردم واسه ۲۰۰ تومن،،چشمام کور شد

چه کار کنم،،بخاطر بچه مجبورم،مادرم هم ازم دوره از ۲ تا ۵ باید جایی باشه تا ما از کار برسیم

موندم بعضی خانواده ها چی فکر میکنن با خودشون که اینجوری عروسو اذیت میکنن 

دیگه با حقوق یه نفر نمیشه راحت زندگی کرد 

من از تو خونه موندن و بیکاری و بی پولی خسته شدم در صورتی که بخام برم سرکارکسی پیش بچهام نیست

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران
همه این کارا رو کردم،،حقوق نمیدن،از صبح تا شب بدنه اینکه آب بخورم به کار تو خونه کردم واسه ۲۰۰ تومن، ...

رشته تحصیلیتون چیه؟