2777
2789
عنوان

در رابطه با تاپیک قبلیم که گفتم جاری کثافتم چکار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 65 پست
شوهرش نمیگه طلاقش میده؟؟؟؟

شوهر کثافتش هنوز به رو خودش نیورده این پسره ام که پیام داد بهم که پولم رو بده گفتم میری فقط و فقط سراغ شوهرش و جریان رو موبه مو واسش تعیریف میکنی اونم امروز صبح زنگش زده بود همه چیز رو گفته بود  زنگ زد به شوهرم گفت جریان چیه شوهرمم گفت زن تو باید بگه جریان چیه بعدم شوهرم گفت من فعلا مخم درگیره بعد میبینمت این بی غیرتم صبح تا حالا دیه زنگ نزد یا حضوری نیومد بپرس جریان چیه حالا امشب یه جاریمم میگفت بیشتری شوهرشم در جریانه که صبح تاحالا دیگه زنگ نزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارایشگاه نداره؟بالاخره درامدداره یانه

امسال یه اتاق تو حیاطش درست کرده به عنوان ارایشگاه به خدا شوهرش اینقد طلا براش میخره که نگو ما هممون شوهرامون دستشون به دهنشون میرسه ولی حکایت گاو کهنه خور تا بمیره کهنه خوره 

شوهر کثافتش هنوز به رو خودش نیورده این پسره ام که پیام داد بهم که پولم رو بده گفتم میری فقط و فقط سر ...

خوبه والا چ شانسی داره شکایت نکنی دوروزدیگه ب اسم توتواینستا پیج بد میزنه ازمردم پول میخواد شکایت کن پدرشم دربیار

زنگ نزدی جاریت سیر فحشش کنی ؟؟ 

شوهرم میگه نه تو هیچی نگو تا من به گوه خورونش بندازم دوبار گفتم من فقط شکایت و اینا دیگه امشب خونه مادرشوهرم قاطی کرد داد کشید سرم منم دیگه زدم زیر گریه ببه شوهرم گفتم هر وقت خواسی با داداشت حرف بزنی باید من و اون پسره باشیم زن خودشم باشه تا یخته حرف حالیش کنم که زنش چحور ادمیه 

ممنون نظرت چیه حتی عکس فیش واریزی پول روهم فرستاد واسم 

اره اینا که مشخصه جریان چیه ، ولی شکایت نکن چون بقول شوهرت آبرو ریزی میشه فکرتون مشغول دادگاه و حرف و حدیث میشه ، بین خودتون حلش کنید ، 

خداوندا پناهم باش.