دوستای گلم من امدم بهتون جریان رو گفتم هر کدوم یه توهینی کردید به قران به جون عزیزم من داغونم کلافم شما دیگه زخم زبون نزنید مرحم باشید که من به نتیجه درست برسم اگر فکر میکنیم یع درصد دارم دروغ میگم ترک کنید که نه به من تو هین بشه نه شما
من فکر نمیکنم حقیقت داشته باشه ولی بنظرم شکایت کنید.چون جاریت که انقدر زرنگه،کارت خودشونمیده .اونم تو شهر کوچک. شاید یکی که شماره کارت جاریت رو داسته همچین کاری کرده.
اره اینا که مشخصه جریان چیه ، ولی شکایت نکن چون بقول شوهرت آبرو ریزی میشه فکرتون مشغول دادگاه و حرف ...
شوهرم میگه حالا اون متهم ردیف اوله هیچی نمیتونه بگه ولی اگه چند وقت دیگه شش ماه یه سال دیگه با کینه ای که ازت به دل گرفته یه اتیش بزرگتر تو زندگیمون انداخت اونوخت میخوای چکار کنی اینجوری میگه بدنم میلرزه میگم چقدر خدا دوسم داشت که دیگه جواب پسره را نداده بعد از اخاذیش که پسره ام پیگیر بشه و دست اون کثافت رو بشهه
راستش خیلی ماجرا احمقانه است. من فکر نمیکنم حقیقت داشته باشه ولی بنظرم شکایت کنید.چون جاریت که انقد ...
عزیز دلم گفتم که جاریم خوددشو جای من جازنی کرده وگفته شوهرم بهم پول نمیده میخوام برم تتو بزنم پیش جاریم که ارایشگره مستقیم شماره کارت جاریم رو میدم واسه همین بازم توپ رو انداخته تو زمین من که یعنی من میخوام واس جاریم پول تتو رو بزنم بعدم گفته بود تتو نزدم بجاش موهامو رنگ کردم
وضعیت بدی هست ولی قصدش چاقعا پول بوده یا کینه داشته ازت ؟
بیشتر شبیه به کینه و ابرو بردن بوده وگرنه این همه ادم چرا اسم یکی دیگه رو نبرد بعدم میدونم لنگ این پولا نیست ما هیچ کدومم لنگگ این پولا نیستیم شوهرامون چیزی کم نمیزارن بخد
ببین اونم میتونه بگه من نبودم هک شدم. شما دلیل محکمه پسند میخوای. برید فتا شکایت کنید.
پسره چت ها رو داره حتی دوتا از شات های پیام هاشون و فیش واریزی رو برام ارسال کرد چون منم پسره را خیلی تهدید به شکایت کردم و گفتم پول خرج میکنم تا بکشونمت دادگاه
بچه ها فقط دعا کنید واسم خدا بهترین راه رو جلو پام بزاره و بهترین تصمیم رو بگیرم من ده ساله ازدواج کردم حتی به بحث کوچیکم با جاری ها و خانواده شوهر مادر شوهر و خواهر شوهر نداشتم ناراحتی داشتم ازشونا ولی ادمی نیسنم دنبال حرف رو بکشم یکم واس شوهرم درد و دل میکنم تا خالی بشم که بدونه از دستشون ناراحتم ولی به روی خودشون هیچی نمیارم میگم حرمت ها حفظ بشه ولی این ماجرا را واقعا نمیتونستم هضم کنم امشب تو جمع مطرح کردم تا هم اونو بشناسن که چه لجنی هست هم نظرشون رو درمورد شکایت کردن و نکردن
راستش خیلی ماجرا احمقانه است. من فکر نمیکنم حقیقت داشته باشه ولی بنظرم شکایت کنید.چون جاریت که انقد ...
خب دقیقا از خنگیش بوده دیگه کسی که میخواد اخاذی کنه باید یه خط گوشی جدا برای این کار بزاره که کسی نشناسه بعدم اینقدر احمق بوده که خودشو جای من جازده پول رو که گرفته اینا رو حذف میکنه فقط از رو گوشیش پاک میکنه دلیت اکانت نکرده پسره ام گفته نشد که بشه پول از من بگیری مو رنگ بزنی بعدم بلاک کنی و بری اونم امده از چند نفر پرسیده نوه فلانی زن فلانی رو دنبال ایتاشم اونام بهش دادن اونم امد سر وقت من و شروع کرد پیام دادن که پول منو بده تو قرار بود تتو بزنی نزدی رفتی موهاتو رنگ کردی گفتم مرد مومن من ده ساله موهام مشکیه ولمون کن و بقیه ماجرا
حالا اینا به کنار این پسره اصلا خجالت نکشیده که با زن متاهل خواسته رابطه برقرار کنه هر کسی بود از ت ...
نه پسره فکر میکرد من هستم پولش رو گرفتم گفته خب بی سرو صدا میرم تهدید مبکنم یا به زبون خوش پولم رو میگیرم نمبدونسته من از همجا بیخبرم به شوهرمم میگم ودوتایی پیگیر میشیم