2777
2789
عنوان

پسر ده ماهم کرونا گرفته

153 بازدید | 18 پست

اول من گرفتم بعد باباش، با اینکه ماسک میزدیم حتی موقع خواب،پسرمم گرفته. شدید آبریزش داره و مدام گریه میکنه و بالا میاره. تبش کنترل شده و راینوپ میزنیم آبریزشش کم نمیشه اما، بخور هم روشنه، به دکترش اس دادم که چیکار کنیم، همینایی که خودم انجام میدادمو گفت. ولی چندان تاثیری نداره.

دیگه چیکار کنم؟ دردم داره یه کم میخوابه با گریه بیدار میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویروس کربلایی هاست

نمیدونم کدوم شهرید اگر هواتون زیاد سرد نیست ببرش تو حموم تو وان ابگرم بزارش تا کوفتگی بدنش کم بشه

به شخصه از بدن درد مردم و زنده شدم

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
هیچی دیگه با این حساب منم الان کرونا دارم 🥸

خیلی شبیه کرونا هست 

اما من کرونا چهار روز کوفتی داشتم سر این یک روز و نصفی ! 

میشه گفت یه کم خفیفتره

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
ویروس کربلایی هاست نمیدونم کدوم شهرید اگر هواتون زیاد سرد نیست ببرش تو حموم تو وان ابگرم بزارش تا ک ...

تهرانم، خودم از گلو درد و بدن درد مردم. بچه جون نداره واسه این دردا😭😭😭😭

خیلی شبیه کرونا هست  اما من کرونا چهار روز کوفتی داشتم سر این یک روز و نصفی !  میشه گفت ...

دکتر سه روز قرنطینه مون کرد. گفتش به هیچ عنوان از خونه خارج نشید. 

وای الان شوهرم یکم سرگیجه داشت رفته بیمارستان میگه پر بوده همه سرفه و فلان اگر تبش قطع شده بزار اب ...

نمیتونه نفس بکشه، وسط شیر خوردن نفسش بنده میاد طفلی😭