2777
2789
عنوان

من می‌خوام نماز بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 61 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا دوستت داشته و داره. اینکه روم نمیشه و یا کم حجابم خدا منو قبول نمیکنه وسوسه های شیطانه که نذاره به سمت خدا برگردی

نمازت رو که اول وقت بخونی برات آسون میشه

اون نمازهای قضا رو هم میتونی ذکرهای بین رکوع و سجود رو نگی. تسبیحات اربعه رو یک بار بگی و برای سوره بعد از حمد هم کوثر رو بخونی که کوتاه تره قنوت هم مستحبی هست  اینطوری سریع و راحت قضاها رو هم بجا میاری

منو هم دعا کن گلی  

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
نه می‌خوام بخونم هیچی جای نمازو نمیگیره 

به معنی نماز دقت کن موقع خوندن بعد اینکه مثل شکرگزاری به این فکر کن چه اتفاق های خوبی میان سمتت و گره های زندگیت کمتر میشن

درمورد اینکه چطور با قلبم بخونم چطور درک کامل داشته باشم چطور خدا رو واقعا حس کنم موقع خوندن نمازم ت ...

عزیزم کم کم به اینها میرسی 

سعی کن موقع خوندن نماز تو یه اتاقی باشی که کسی نیست 

اینم بگم حتما اذان رو بزار تو خونت پخش بشه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
درمورد اینکه چطور با قلبم بخونم چطور درک کامل داشته باشم چطور خدا رو واقعا حس کنم موقع خوندن نمازم ت ...

عزیزم من تجربه خودمو بگم

منم یه مدت به زور میخوندم و یه مدت کلا گذاشته بودم کنار و دوباره شروع کردم

چیزی که بیشتر از همه کمکت میکنه اینه که با خدا رفیق باشی طوری نماز بخون انگار همین الان داری حرفاتو بهش میزنی با اینکه خدا از همه چی خبر داره ولی اتفاقای زندگیتو براش تعریف کن باهاش حرف بزن این باعث میشه بیشتر با حضور قلب نماز بخونی

البته هممون بعضی وقتا افکار مزاحم وسط نماز میاد تو سرمون فقط بهشون توجه نکن 

منم میخام شروع کنم  اما روم نمیشه  به خصوص تیکه های اطرافیانم اذیتم میکنه

بچگی اینجوری بودم من 

خجالت می کشیدم بعد شبا از گریه بالشتم خیس میشد که چرا خجالت می کشم چرا ننی تونم به خجالتم غلبه کنم 

بی خیال باش 

بخون 

در دهن مردم همیشه بازه

تبریک میگم عزیزم برای تصمیم قشنگت

تلاش کن عادت کنی اول وقت بخونی، 

اینجوری آرامشت بیشتر و روزت برکت زمانی پیدا میکنه.

من خودم از نماز اول وقت زیاد نتیجه گرفتم، باورم نمیشد اینقدر تاثیر داشته باشه

عزیزن نماز یک ابزار تربیتی هست برای اینکه عادت کنیم به انجام روتین کارها یعنی برنامه ریزی و انجام برنامه ها رو یادمون میده

ضمن اینکه روحمون رو هم پاک و قلبمون رو زلال میکنه

و درآخر اینو بدون خدا بارها گفته بسیار آمرزنده و مهربان است و در توبه همیشه باز هست

ذکر یونسیه رو زیاد بخون

ابزار توبه است و گشایش رحمت الهی.

موفق باشی عزیزم

التماس دعا.

بخون منم قبلا میخوندم دیگه ایمانم از دست دادم الان حدود ۱۰ ساله که نمیخونم ولی پشیمونم . چند بار شرو ...

تو الان نمازخون محسوب میشی ولی جز کاهل نمازا هستی 

کسی که یه بار تو عمرش بخونه دیگه نمازخونه