2777
2789
عنوان

من می‌خوام نماز بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 61 پست
اتفاقا به منم ربط داره قرار نیست هر کی هر فکر سمی ای داره بریزه بیرون اعتقاد غلطتو برای خودت نگه دار ...

به تو ربطی نداره کلا اونای که ادعای مسلمونی دارن فضولن نمونش خودت 🤪

🥴امضام نمیاد 
یه رکعت ولی حتمن باید توحید باشه اجباریه 

نمازهای واجب به سه حالت اختیار، اضطرار و عجله تقسیم می شوند که حکم هر یک عبارت است از:

اول: حالت اختیار

در رکعت اول و دوم نمازهاى واجب یومیه، انسان باید اول حمد و بعد از آن یک سوره تمام بخواند[1] : https://www.islamquest.net/fa/archive/fa3912#.

بنابر این لازم نیست که حتما سوره اخلاص را بخواند گرچه در بعضی از موارد رجحان دارد. توضیح اینکه خواندن سوره اخلاص بعد از سوره حمد به طور تعیین واجب نیست اگر چه مستحب است که در تمام نمازها در رکعت اول، سوره «إنا أنزلناه» و در رکعت دوم، سوره «قل هو اللَّه احد» (اخلاص) خوانده شود و مکروه است انسان در تمام نمازهاى یک شبانه روز سوره «قل هو اللَّه احد» را نخواند

https://www.islamquest.net/fa/archive/fa3912

بقیه مواردش رو از این لینک بخونید 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میخام شروع کنم  اما روم نمیشه  به خصوص تیکه های اطرافیانم اذیتم میکنه

عزمزم اونایی که تیکه میندازن مغزشون اندازه نخود هست و روحشان تهی است.

شما رو هدف و آرامش و کاری که میدونی درسته تمرکز کن و بی اعتنا باش نسبت به حرف دیگران ،وقتی مداومت کنی  مطمئن باش خودشون از رو میرن.

دختر جاریم ۲۴ سالشه،هیچوقت نماز نمیخوند.یخورده هم شل حجابه.اتفاقی بهم گفت یکساله شروع کرده میخونه،ولی از قضاوتها هنوز میترسه و خجالتم‌ میکشه،نذاشته کسی بفهمه.ختم قرآن با مامانش برمیداره.

امثال ماها خیلی برامون زشته که مسلمان و مسلمان زاده‌ایم و در کشور اسلامی زندگی میکنیم،اونوقت یکی که تازه میخواد نماز بخونه از نگاه ماها خجالت میکشه یا معذبه.

عزیزم،نه از خدا خجالت بکش،نه از نگاه آدمهای اطرافت.اونقدر دلت پاکه که هنوز خدا توش وجود داره.بخاطر قلب پاکت شروع کن و ادامه بده.🌹😍

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

[QUOTE=310430033]تو الان نمازخون محسوب میشی ولی جز کاهل نمازا هستی  کسی که یه بار تو عمرش بخونه دیگه نمازخونه&n ...[/QUOTE

جملت بهم انگیزه داد عزیزم همه بهم میگن بخون . من قبلا نماز شب هم میخوندم خیلی مقید بودم .الان قرآن میخونم . دلم خیلی شکست نماز  ولش کردم .نمیدونم چرا هر بار که دوباره میخام شروعش کنم باز یاد مشکلاتم میفتم گله دارم از خدا 

خدایا تو انقد بزرگی که میدونم حاجت محال کوچیکمو براورده میکنی  

من حدودا ۸ سالی بود که دیگه نماز صبح که نمیخوندم اصلا نمازهای دیگه مم دل بخواهی میخوندم یعنی هر موقع حال داشتم میخوندم  خدا دیگه حواسش مثل همیشه بهم نبود دیگه دوسم نداشت اینو قشنگ میفهمیدم  ولی الان خدارو شکر چند ماهی هست که اول وقت لحظه ی اذان نمازمو میخونم اصلا برای اذان گفتن و نماز خوندن لحظه شماری میکنم  واااااااای خدا چه لذتی داره   خدایا شکرت که دوباره منو به خودم اوردی و دوسم داری  خدایا شکرت 

قبول باشه عزیزم حالا که به دلت افتاده حتما بخون 

خدا راه توبه رو همیشه باز گذاشته 

یاد یه پیامی افتادم 

نوشته بود

رفــیق!😉
وقتی‌ به دلت‌ میفته که برگـردی!
وقتی‌ شوق‌ پیدا‌ می‌کنی‌ برای‌ ترک گناه‌
همش‌ کار خداست...!🙂

مگه میشه خدایــی‌ که شوق‌ توبه
رو به دلت‌ انداخته؛
نبخــشه..

لطفا اگه تونستی بعد نمازت برای منم دعا کن عزیزم🌹🌱

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕

دیدی یه وقت میخوای یه حرفی بزنی هیچکس حرفتو باورنمیکنه

راهی نداری جزاینکه قسم بخوری!!

میگی:بخداا...فلان

به نظرت خدا چجوری بایدقسم بخوره؟

وقتی ماها حرفشو باور نمیکنیم؟!

سوگند به روز وقتی نور میگیرد

وبه شب وقتی ارام میگیرد

که من،نه تو را رها کرده ام

ونه،باتو دشمنی کرده ام🙂💚

سوره ضحی🙃❤️

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕
[QUOTE=310430033]تو الان نمازخون محسوب میشی ولی جز کاهل نمازا هستی  کسی که یه بار تو عمرش بخونه ...

واقعیتو گفتم همه ی اینایی که یه بار خوندن حتی تو بچگی دیگه نخونن هم جز نماز خونا هستن 

کافیه تو یه بار کسیو دیده باشی یا بشنوی از دیگران که نقل کنن بگن اره فلانی داشت نماز می خوند 

دیگه نمی تونی بگی نماز خون نیست 

غیبت اش رو نباید بکنی 

منتها اگه واقعن سال ها هم نخونه جز دسته ی کاهل نمازه 

بچه ها واقعا ممنونم ازتون. از پیامای قشنگتون از تشویقاتون نماز مغربم رو خوندم و بعدم تعقیباتشو که اومدم اینجا و بقیه پیاما رو دیدم کلی ذوق کردم بعضی جاهام اشک تو چشام جمع شد خوشحالم که تاپیک زدم برا همتون دعا میکنم امیدوارم خدا منو ببخشه بابت گناهام و اینکه توفیق بده همیشه بتونم ادامه بدم و بخونم نمازامو. امشب تولدم بود و بهترین هدیه رو گرفتم از خدا 🥲😍💕 

بچه ها واقعا ممنونم ازتون. از پیامای قشنگتون از تشویقاتون نماز مغربم رو خوندم و بعدم تعقیباتشو که او ...

تولدت مبارک عزیزدلم  چه هدیه ایی بالاتر از این که خدا نصیبت کرده  خیلی بهت غبطه میخورم  خیلی خیلی التماس دعا  انشالله که خدا بهترین هاشو تو شب تولدت نصیبت کنه 

درمورد اینکه چطور با قلبم بخونم چطور درک کامل داشته باشم چطور خدا رو واقعا حس کنم موقع خوندن نمازم ت ...

عزیزم لازم نیست از اول با توجه بخونی. با احترام به عظمت خداوند بخون. زمانی که می ایستی برای نماز، با احترام بایست.کلمات را به درستی ادا کن. انگار که یه سرباز مقابل ارشدش ایستاده. اول وقت بخون.

توصیه میکنم مبحث(چگونه یک نماز خوب بخوانیم) استاد پناهیان را گوش کنید.کلا ۵قسمته.

التماس دعا