این بیشتر زمانی اتفاق میوفته که تو جمع پسر هم باشه بعد برام خیلی عجیبه مثلا تو این جمع ها وقتی من شوخی میکنم و حرف میزنم پسرا کاملا اوکین مثلا با من خوبن میگیم میخندیم ولی دخترا انگار ارث باباشون بالا کشیدی فقط هم با من اینطورین😐 نمیدونم چرا اخه؟
شاید فقط با پسرا گرم میگیری و شوخی میکنی. من یکی بود خودشو مبچسبوند به پسرای جمع و گرم میگرفت باهاش ...
آره شاید. ما تو کلاسمون ۲۰ نفر دختر بودیم، ۶ تا پسر، دوره ی لیسانس. یکی از دخترا فقط با پسرا بگو و بخند میکرد، اصلا با دخترا نمیگشت. منم ازش حس خوبی نمیگرفتم، آخر سرم با اینکه نامزد رسمی داشت ...، با یکی از همون پسرا دوست شد، و از نامزدش رسمیش جدا شد! همون پسره هم نگرفتش، هنوزم مجرده!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با دوستان موافقم کسی که من این حس رو تو اکیپ مون بهش دارم اینجوریه که خودشو میچسبونه به پسرا
بابا بخدا من اصلا نمیچسبونم خودمو به پسرا اتفاقا چون مثلا یکم قیافم اینا خوبه پسرا خیلی دورمو میگیرن ولی من هرچی سعی میکنم با دخترا ارتباط بگیرم اونا نمیخوان همین میشه که کل ارتباطاتم میشه با پسرا😐 البته رفیق دختر هم دارم ولی خب