2777
2789

من متاسفانه جایی به اجبار مهمانی  بودم که کسی هم زگیل داشت اونجا بود من واسه استفاده از سرویس شلنگ و شیر اب رو با مایع اول خوب شستم بعدم دستای خودمو دوباره شستم اینم بگم بلافاصله بعد اون نرفتم  و چند ساعتم طول کشید واز سرویس استفاده کردم، میخاستم ببینم از روی اشیا هم احتمال انتقالش هست؟ 

یارب نظر توبرنگردد.برگشتن روزگار سهل است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی تو همین سایت از طریق پزشک زنان گرفته بود الان دیگه فوبیا پزشک زنان هم گرفتم میترسم برم برا معاینه چیکار کنم😔

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
یکی تو همین سایت از طریق پزشک زنان گرفته بود الان دیگه فوبیا پزشک زنان هم گرفتم میترسم برم برا معاین ...

پزشک زنان که وسایل یه بار مصرفه از پد زیرت تا دستکش دکتر و وسیله ی معاینه 

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
پزشک زنان که وسایل یه بار مصرفه از پد زیرت تا دستکش دکتر و وسیله ی معاینه 

نمیدونم میگم نکنه واسه اینکه بیمار جذب کنن الکی انتقال بدن 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

سلام دوست گرامی 

تا زمانی که مستقیم با فردی که زگیل داره 

در تماس نباشی و یا بهداشت فردی رو رعایت کنی 

از انتقال در امان هستی .

ولی اگر دیدی جایی اینطوره حداقل کاری که میتونی کنی 

از یک مکان دیگه استفاده کنی جهت بهداشت فردی .

اگر هم نیست که دیگه یا نباید استفاده کنی و یا استفاده 

کردی احتیاط کنی

سلام هر کسی که اینجاست قصه خودش رو داره چه خوب و چه بدهم نیست . ولی به نظرم همه ما انسانیم و میتونیم از طریق روابط اجتماعی صحیح نسبت به همدیگه اثر گذار باشیم .تجربیات هر کسی با کسی دیگر متفاوت هست . پس تجربیات خوب رو باهم به اشتراک بزاریم . بزارید یه سوال ازتون بپرسم ...البته عمومی بزارم سوال رو بهتره خوشحالم که میتونیم حال همدیگر رو خوب کنیم ...💙💙💙 بهترین ها برای تک تک شما اتفاق میافته اگر باور کنید که خودتون ارزشمند هستین 💙💙💙
سلام دوست گرامی  تا زمانی که مستقیم با فردی که زگیل داره  در تماس نباشی و یا بهداشت فردی ...

نه ایشون خانم هستن منم که نه دیت دادم نه نزدیک شدم فقط ترسم از سرویس بود که متاسفانه همین یکی رو داشت از نظر شما الان انتقال احتمالش هست؟ خیلی ناراحتم 

یارب نظر توبرنگردد.برگشتن روزگار سهل است.