2777
2789
عنوان

تو رابطه ام ب مشکل خوردم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 54 پست
من ۳۲ اون ۳۰ پدر مادرش موافق خوب من بچه اشون رو پر و بال دادم برا چی مخالف باشن الانم یه ماهه باباش ...

آخه دو تا بچه داشتی،ولی خب احتمالا بچشونو میشناختن خوشحال بودن که تو اینو بالاخره به کار میگیری

ببخشید اسی . ولی حالا ک تموم شد .شهر کوچیک ک بدتره نباید  ب موقت رضایت میدادی. اگ دائم بود الا ...

کسی نمیدونست موقتیم فقط خانواده ها بقیه فکر کردن دائم من کشش ندادم به خانواده ها چون نمیخام دیگه ادامه بدم واقعا یهو اونا پا درمیونی کنند بخاییم برگردیم ک من دیگه نمیخام این حال بدم هم زود خوب میشه

کاربر قدیمی ام behi24کاربریما گم کرده ام😦😦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره ولی حانواده اش خبر ندارن پدرش یه ماهه فوت کرده من دیروز ب خاهرش گفتم ک داریم جدا میشیم گفت نه و ...

کاش ۹۹ ساله میکردی حداقل . پاش ب اندازه. دائم  گیر بود 

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤ 
کسی نمیدونست موقتیم فقط خانواده ها بقیه فکر کردن دائم من کشش ندادم به خانواده ها چون نمیخام دیگه ادا ...

توکلت بخدا باشه.

شکست هس ولی قویت  میکنه.

کار پیدا کنی سرت گرم بشه  کمتر فکر میکنی .

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤ 

کلا پاکش کن این اقا نمیخواد زیر بار مسئولیت بره فقط دنباله لاس و لوسه لطفا خریتو بزار کنار و کامللللل حذفش کن 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

کلا احساسی تصمیم گرفتی نه عاقلانه شما از یک زندگی دراومدید با دوتا بچه انتظار میره محتاط تر و عاقلانه تر رفتار کنید به نظرم فراموشش کنید جنس ها رو هم یا بصورت عمده به کسی بدید یا یکم از فاکتور با سود کم بفروشید میتونید پیج بزنید یا تو دیوار شهرتون تبلیغ بذارید دوست و آشنا و... 

کاش ۹۹ ساله میکردی حداقل . پاش ب اندازه. دائم  گیر بود

مرد هر وقت بخواد میتونه صیغه رو بهم بزنه اتفاقا اگر ۹۹ ساله باشه زنه که بدبخت میشه چون هیچ راه فراری نداره برای جدایی تا زمانی که شوهره بقیه مدت رو بهش نبخشه گرفتار میشه تویه صیغه مرد نفقه نمیده هیچ الزامی به نهیه وسایل و دادن خرجی نداره فقط از زن استفاده میکنه.

اره بیخیالم لطفا قضاوت نکن من نمیگم اشتباه نکردم ولی شرایط اونروز من واقعا بد بود و انگار کسی بود ک ...

خواهرم یکم عاقل شو پول پدر مرحوم بچه ها رو دادی دست یه پسر مجرد سوزونده. اومده راحت خورده و خوابیده. مرد باید برای زن خرج کنه این که مرد نبود تویه خونه خودت با وسایل خودت آشپزی کرده با پول خودت کار کرده بهت ضرر زده . اتفاقا تو فرشته زندگیش بودی حالا که کلی با پول تو آزمایش و خطا کرده راحت ولت میکنه میره با یه دختر مجرد از خودش کوچیکتر ازدواج دائم میکنه نمیدونم شایدم با یه خانم مطلقه دیگه آشنا بشه. بندازش بیرون از خونت. بهت میگه دوست باشیم تا وقتی با بعدی آشنا میشه تنها نباشه