2777
2789
عنوان

تو رابطه ام ب مشکل خوردم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه اشتباه بزرگی کردی چندسالته اون چندسالشه

من ۳۲ اون ۳۰ .نمیدونم مشاور بهم گف انگار یه بچه را میخای بزرگ کنی میتونی،گفتم نه .میدونی هنوز تو خونه منه هرچی میگم برو میگه باشه لباسهام جمع میکنم دیگه فردا اخرین روزشه چون صیغه ام تموم میشه و اینکه جلو چشمام بیشتر اذیتتم میکنه فردا قرار بریم توافقات درباره مغازه را پیش مشاور انجام بدیم و تمام

کاربر قدیمی ام behi24کاربریما گم کرده ام😦😦
جفتتون چند سالتونه؟ اون پسر پدر مادرش نظرشون چی بود

من ۳۲ اون ۳۰ پدر مادرش موافق خوب من بچه اشون رو پر و بال دادم برا چی مخالف باشن الانم یه ماهه باباش فوت شده

از ی خانوم با دوتا بچه بعیده ی خام ی پسر مجرد بشه و اینطوری بازی بخوره لطفا ولش کن و فقط ب زندگیت و ...

من مراحل بد از زندگی داشتم پشت سر میذاشتم شوهرم فوت کرده بود حال روحیم خراب انگار یه روزنه امید بود واسم قرص اعصاب میخوردم گذاشتم کنار وقتی اومد تو زندگیم حالم عالی بود باهاش ولی ....

همشوننن. هوسشون که خابید تموم .تو چه کم محلی بکنی چه نکنی براش تموم شدی 

من خودم خاستم موقت چون نمیدونستم چی میشه ک الان راحا میتونم جدا بشم و اینکه بخاطر یه سری،مسائل حقوق همسر قبلم و اینا نمیتونستم دائم باشه

یارو خونواده نداره؟؟چطو دوست داشت که ازدواج دائم نکردین؟ بچه کجایی

داره ولی حانواده اش خبر ندارن پدرش یه ماهه فوت کرده من دیروز ب خاهرش گفتم ک داریم جدا میشیم گفت نه و دوستت داره بهش فرصت بده گفتم خیلی فرصت دادم ولی فایده نداره مامانشم ک خبر نداره میگه مامانم اگه خبر دار بشه ناراحت میشه و ......

من خودم خاستم موقت چون نمیدونستم چی میشه ک الان راحا میتونم جدا بشم و اینکه بخاطر یه سری،مسائل حقوق ...

اشتباه همینه .برای تون موقتی و باید همین فکر میداشتی .بعدم با آدم بی سرمایه بی کار چرا رفتی تو رابطه.ادمی که موقت انتخابش کردی و بی سرمایه و بی عار بوده مطمن باید می‌بودی که اینطور میشه

همه چی خوب میشه تلاش کن 
من خواستم یه سایه بالاسر داشته باشم هم خودم هم بچه ها چون همه میخاستن تو کارم دخالت کنند شهرمون کوچی ...

ببخشید اسی .

ولی حالا ک تموم شد .شهر کوچیک ک بدتره نباید  ب موقت رضایت میدادی. اگ دائم بود الان  اگ جدا میشدین یه حق و حقوقی داشتی. ب راحتی نمیتونس ولت کنه.

خانواده نداره ؟باهاشون ارتباط نداشتی ؟چرا برا اون هیچی بد نشده ؟

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤ 
نمیدونم الان ک فکر میکنم شایدم واقعا بازی خوردم از همون اول والا من ک حلالش نمیکنم ب خاطر کاری ک در ...

خدا بهتون ارامش بده و با دل دیگه تصمیم نگیرید

تو برای ناراحت بودن زیادی حیفی🥲
چقد بیخیالی که یدوت پرس و جو رفتی صیغه یکی دیگ شدی

اره بیخیالم لطفا قضاوت نکن من نمیگم اشتباه نکردم ولی شرایط اونروز من واقعا بد بود و انگار کسی بود ک اومده بود توزندگیم یه فرشته بود غذا میپخت خونه را تمیز میکرد کادو میخرید حرفای و رفتار عاشقانه فقط پول نداشت من گفتم خوب باهم اوکی میکنیم وقتی اینقدر خوبه