2777
2789
به نظرتون تو یه مجتمع هشتاد تایی که بازارچه داره بهترین درامد چی میتونه باشه البته میوه و تره بار خوبه و مرغ و سوپر مارکت غیر از اون چه نظری دارین بر اساس موقعیت مکانی شمال کشور
LilySlim Exercise days tickers
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازی
همچون گره های قالی باشد که با آنها برای
سرنوشتم نقشی زیبا بیافرینی
آمین.......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیلیناز منظورت غذای اماده اس در حد ناهار و شام
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
آمین.......
نانوایی ایده خیلی خوبیه همیشه نون نیاز دارن خانوارها
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
آمین.......
بله حتی میتونید صبحانه رو جز منوتون داشته باشید به نظر من خیلی موفق میشه به خصوص اگه محوطتتون فضای سبز هم داشته باشه که عالی میشه
مگه میشه زندگی منو بهم ریخته افریده باشه خدای دانه های انار من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد اندکی صبر سحر نزدیک است فقط خدا
مجتمع 80 واحده اس فضای سبزم داره بازارچه کوچیک داره برای اون
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
آمین.......
چه قشنگ واسه زندگی خوووبه
یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
کسی ایده دیگه ای نداره ؟
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
آمین.......
مجتمع برای زندگی هست عزیزم حالت خونه های سازمانی
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
آمین.......
عزیزم به نظر من تهیه غذا از همه بهتره شما تصورکن بو تو محوطه پخش بشه بعدم در روز خیلی ها شاغل اند خیلی ها بچه مدرسه ای دارن یا جمعه ها خیلی ها غذا از بیرون میگیرن مهمون دارن
مگه میشه زندگی منو بهم ریخته افریده باشه خدای دانه های انار من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد اندکی صبر سحر نزدیک است فقط خدا
راستی میتونین عصرا هم اش بفروشید یا کتلت و کوکو و سمبوسه به عنوان عصرونه بدین صبحا هم املت و عدسی و... من چقدر پیگیرم الان قانعتون کردم یا بازم سعی کنم جدا از شوخی انشا...هر کاری میکنید موفق باشید
ممنون عزیزم ممنون از انرژی خوبت
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
آمین.......
وندا قبل هر تصمیمی قشنگ گشت بزن تو بازارچه
ببین چیا هست چیا نیست
مایحتاج اولیه و مواد غذایی برای همه خانوارها لازمه
سبزی خورد شده ببین هست یا نه الان خانوما وقت ندارن براش
لبنیاتی هم خوبه
ترشیجات و شور و ابلیمو اینا
نان و شیرینی
غذاهای خونگی
یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083