2777
2789

ما یه خونه داریم تهران

یه زمین داریم شهر خودمون

اگه اون خونه و زمین رو بفروشیم یه خونه ویلایی نقلی ترو تمیز توی شهر خودمون منطقه نسبتا خوبش میتونیم بخریم

ولی شوهرم نمیفروشه و ما ده ساله مستاجریم

موقع خرید خونه من باردار بودم کمخونی شدید داشتم انقد به بی پولی خوردیم که النگوهامو دونه دونه میفروختم برای خرج خونه گوشت نمیتونستیم بخریم خیلی سخت گذشته هنوزم که هنوزه داریم قسط خونه رو میدیم

وایسید تا بقیه‌شو بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید بی پولی کشیدیم

خلاصه تو این مدت ده سال نه تفریحی نه مسافرتی نه لباس درست حسابی نه هیچی

زمینو پارسال خریدیم کل طلاهام حتی حلقه و طلاهای مجردیم و کل درآمدم با خربد زمین رفته و تازه قرض و قوله‌هاش تموم شده ولی وامهای بانکیش مونده

شوهرم میخاد زمین رو بسازه و الان یک هفته‌ست شروع کرده

تو این یک هفته آشپزی و غذا بردن سر زمین با من بوده بخدا مچ پاهام درد گرفته بسکه کارای بیخود انجام دادم 

قراره حالا حالاها این روند بی پولی ادامه داشته باشه

ادامه داره

خودش انقد کار کرده دستاش رو نمیتونه جمع کنه تو این یک هفته

امروزم روز سخت بتن ریزیه کارگر زیاد

منم کلی تدارک غذا و صبحانه از دیروز دیدم قرار بود خودم غذا بپزم

ساعت ۵ بیدار شدم کارا رو انجام میدم

ولی ساعت ۷ غر زدم باعث دعوا شد

گفتم خیلی حرص میزنی

خیلی اذیتم میکنی خسته‌م کردی

میگه مگه چکار کردی از تایم خوابت نمیتونی بگذری؟؟؟  کلی حرف بارم کرد و رفت

گفت نمیخواد غذا بپزی

خب برید تهران بشینید ‌ اون خونرم وقتی پولاتون جمع شد درس کنید کم کم

هیچ حرفی تو سرش نمیره

حتما باید همه جوونی منو بگیره تا برج بسازه اسم خودشو بکشه بالا

بخدا دیگه نمیکشم از این همه سختی که بهم متحمل میکنه

هیچ حرفی تو سرش نمیره حتما باید همه جوونی منو بگیره تا برج بسازه اسم خودشو بکشه بالا بخدا دیگه نمی ...

درکت میکنم بابای منم این طوریه . وقتی بخاد کاریو انجام بده هیچ کس نمی تونه منصرفش کنه . چاره ای هم حز صبر و تحمل نداری

هر دو تون توی شرایط سختی هستید عزیزم هر دو حق دارید.

خب ما چرا باید سختی بکشیم؟

حرفم اینه که اون خونه رو بفروشیم یا بریم توش زندگی کنیم این همه سختی برای چیه مگه ما چند سال دیگه جوونیم هنوز یک روز به دلم زندگی نکردم همش اقتصاد مقاومتی