2777
2789

ما عقدیم من خونمون ی شهر دیگس شوهرمم ی شهر دیگه امروز دلم گرفته بود بهش نیاز داشتم گفتم بیا حرف بزنیم گفت مامانمو میخام ببرم بیرون دور بدم💔 هنوزم بیرونن تو این ساعت و من براش مهم نبود دارم اذیت میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما عقدیم من خونمون ی شهر دیگس شوهرمم ی شهر دیگه امروز دلم گرفته بود بهش نیاز داشتم گفتم بیا حرف بزنی ...

وقتی حال خوبتو به اون شاشو گره میزنی همین میشه.سعی کن جوری از زندگیت لذت ببری که اون حسرت اینو بخوره که ی ساعت با تو وقت بگذرونه. نشین یجا غمبرک‌ بزن.

وقتی حال خوبتو به اون شاشو گره میزنی همین میشه.سعی کن جوری از زندگیت لذت ببری که اون حسرت اینو بخوره ...

واقعا درست میگی دارم از دوری دق میکنم اون براش اهمیتی نداره خواهرش بهم پیام داده میگه بخدا همش تو خودشه تو فکر توعه 

بیا خوش بین باشیم شاید مامانشو برده بیمارستان 😐

خدا لعنت نکنه مامانشو خواهراشو ک عشق تفریحن 

الان یکی از خواهراش بهم گفت بخدا داداشم میخاست ساعت یازده بیاد خونه مامانم و خواهرا گفتن ن زوده هوا خوبه بزار بشینیم دوس نداریم بریم

واقعا درست میگی دارم از دوری دق میکنم اون براش اهمیتی نداره خواهرش بهم پیام داده میگه بخدا همش تو خو ...

چ اهمیتی داره . تو فکر تو باشه یا نباشه . مگه تو عالم مجازی و واقعیت نداری! اگر دق کنی و اون به هیچیش نباشه بازنده اصلی تویی. 

خدا لعنت نکنه مامانشو خواهراشو ک عشق تفریحن  الان یکی از خواهراش بهم گفت بخدا داداشم میخاست سا ...

منم ب ابجیش گفتم گفتم اون منو بخاطر مامانت ناراخت کرد گفت میخام مامانمو دور بدم ولی بخاطر من نتونست ب مامانت خواهرات بگه ک بسه میخام برم خونه باید با خانمم وقت بزارم

خدا لعنت نکنه مامانشو خواهراشو ک عشق تفریحن  الان یکی از خواهراش بهم گفت بخدا داداشم میخاست سا ...

ببین عزیزم چرا لعنت میفرستی اتفاقا خوشحال باش که دارن شوهرتو خوب بار میارن

بعدا همه این کارارو برات میکنه

عجله نکن فقط

سرشم غر نزن

خودتو مقابل خانوادش نذار

منم ب ابجیش گفتم گفتم اون منو بخاطر مامانت ناراخت کرد گفت میخام مامانمو دور بدم ولی بخاطر من نتونست ...

وای چرا حرفو به خواهرش گفتی بچه ایا

یه ذره عاقل باش فکر کن

بعدا نیای بگی تو زندگیم دخالت کردنا

خودت دوس داری

ببین عزیزم چرا لعنت میفرستی اتفاقا خوشحال باش که دارن شوهرتو خوب بار میارن بعدا همه این کارارو برات ...

خواهر دست خودم نیست من خیلی وابسته شدم بهش😔 خیلی دوس دارم حالم خوب شه حس میکنم افسردگی گرفتم

خواهر دست خودم نیست من خیلی وابسته شدم بهش😔 خیلی دوس دارم حالم خوب شه حس میکنم افسردگی گرفتم

پس دست عمته

به خودت بیا بابا

حساتم بیخوده

یه ذره زوم رو از رو اون بردار به کارت برس خودتو مشغول کن