2777
2789
 چون خستم کردن از اینکه شوهرم اول از همه خانوادشو میخاد بعد منو خسته شدم 

دلیل نیار

کارت اشتباهه 

تو رفتی گله رفتار شوهرتو پیش خواهرش کردی

پس فردا اومدن طرفداری کردن اومدن حرف زدن بدون راهشو خودت باز کردی

یه ذره صبور باش و عاقلانه رفتار کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ک اینقدر حساس شدم و وابسته ولی من امروژ واقعا بهش نیاز داشتم اون منو ناراحت کرد براش مهم نبود ولی او ...

خب الان اون از راه دور نهایت میتونست باهات حرف بزنه دیگه انقدم ک نمیدونست حالت بد میشه 

فقط بهش بگو اینو بدون دعوا با ارامش

دیگم از این بچه بازیا درنیاری از خواهرشوهر گزارش بگیری و گله کنی

دلیل نیار کارت اشتباهه  تو رفتی گله رفتار شوهرتو پیش خواهرش کردی پس فردا اومدن طرفداری کردن ...

نمیدونم چیکار کنم ک با سیاست کاری کنم ک فقط منو ببینه شوهرم جوریه ک نقطه ضعفش مامانشه مامانشم جلو شوهرم با من خوبه ولی وقتی نیست نیش میزنه

نمیدونم چیکار کنم ک با سیاست کاری کنم ک فقط منو ببینه شوهرم جوریه ک نقطه ضعفش مامانشه مامانشم جلو شو ...

عزیزم قرار نیس شوهرت فقط تو رو ببینه

اصلا نمیتونی همچین کاری کنی

فکرتو عوض کن

اون مادرشه

الان عروسی نکردید وقتش بیشتر با اوناس

عروسی کنید بیشتر با توعه اما اونا حذف نمیشن

نقطه ضعف همه مردا مادرشونه عین خود ما

اگه پسر خوبیه اگه دوست داره این مسخره بازیا رو‌بذار کنار 

مادرشوهر نیش هم زد به گوش در یه گوش دروازه

عزیزم قرار نیس شوهرت فقط تو رو ببینه اصلا نمیتونی همچین کاری کنی فکرتو عوض کن اون مادرشه الان عر ...

من نمیگم بندازه دور اونا رو

میگم ب فکر منم باشه چون من وقتی خونمونم هیچ جایی نمیرم فقط فقط تو اتاقمم 😪 نمیتونم جایی برم چون حال خوبم فقط با اونا چون تنهایی بهم حال نمیده و اینجا تو این شهر هیچ دوست و رفیقیم ندارم و خودشم زباد دوست ندارع ک بخام برم بیرون منم میگم یکم بفکرم باشه وقتی میگم بهت نیاز دارم ک باهات حرف بزنم اون بی احترامی نکنه ب من حداعقل شبو زود بیاد ن ک تا این ساعتم هنوز نیومده ینی ب فکر من نبوذه ابجی؟  ینی براش مهم نبود ک منم دلم گرفتس بهش نیاز دارم تنهام خوصلم سر رفته؟ 

ما عقدیم من خونمون ی شهر دیگس شوهرمم ی شهر دیگه امروز دلم گرفته بود بهش نیاز داشتم گفتم بیا حرف بزنی ...

عزیزم ساده نباش توام اولویتت خانواده باشه مردا کلا همینن بی احساس یا نمیفهمن توام مثه خودش باش سعی کن وابسته نباشی بهش ک اون پیگیرت شه ن تو 

متاسفانه ک فعلا شدید وابستم 😔

شوهرا دوست ندارن خانومشون وابسته باشه و ازوابستگی بدشون میاد وازطرف فراری میشن.من ازاولین روزی که اومدم شهرعریب به هیچکس حتی شوهرم وابسته نیسم.کلا مستقل بغیرازموضوع مالی.درست هیچکس ندارم ولی رفتم بیرون چنتا دوست پیداکردم گهگداری میرم پارک باهاشون .کلا مستقل.توخرید تو هرموضوعی.مستقل بودن خوبه.تحربش کن لطفا